perjantai 10. tammikuuta 2014

Pitkän hiljaiselon jälkeen

Aika kuluu ja blogini on nukkunut pitkää talviunta jo reilun vuoden...Vauva-arki vei täysin mennessään tämän äidin ja kaikki muu unohtui siinä ohessa. Ei ollut aikaa eikä oikein inspiraatiotakaan mihinkään sisustusjuttuihin. Ja siihen vielä vauva-ajan armoton väsymys yövalvomisista johtuen päälle niin päivisin ei tehnyt mieli muuta kuin nukkua itsekin kun poitsu veteli päikkäreitä. Mutta nyt alkaa arki pikkuhiljaa helpottamaan ja ajattelin yrittää elvyttää blogini taas henkiin, hiljalleen ja maltillisesti tosin. Kirjoittelen kun ennätän ja on jotain kirjoitettavaa. En kuitenkaan missään vaiheessa halunnut sulkea blogiani lopullisesti ja ajttelin, että ehkä vielä koittaa päivä kun tänne ennätän taas jotain raapustamaan. Toivottavasti teistä edes osa on edelleen mukanani blogimaailmassa ja lukemassa kuulumisiani. :)

Vaikka ajattelin tuossa ennen koneen käynnistämistä, että mistäköhän minä nyt teille oikein kerron ja kirjoitan, saati mistä otan kuvia kun leluja ja muuta rojua on levällään joka paikassa, niin kun tarkemmin mietin, niin onhan tässä nyt reilun vuoden aikana jotain tullut kotiinkin laitettua. Meillä joulu korjattiin pois loppiaisena ja laitankin nyt tässä kuvia meidän ruokahuoneen keväisestä ilmeestä.

 

Tulppaaneja piti tottakai saada ja mieluiten olisin huolinut valkoisia tai vaaleanpunaisia, mutta eihän niitä meidän ruokakaupassa ollut. Oli siis tyytyminen näihin violetteihin, mutta nättejähän nuokin ovat.Yleensä olen pastellivärien laittamisen jättänyt vasta kesälle, mutta nyt jotenkin teki hirveästi mieli laittaa edes jotain, niin kaivoin kaapista nuo kukkatyynynpäälliset.
Ei nyt kummoista, mutta kuitenkin jotain jo hieman keväistä. Ehkä tuo ulkona vallitseva ihastuttavan talvinen keli saa mielen jo halajamaan kesää, vaikka en koskaan mikään älytön kesäihminen ole ollutkaan. Talvesta olen pitänyt aina, mutta siihen kyllä kuuluu lumi, jota saa tällä hetkellä suurennuslasin kanssa ulkoa etsiä. On kyllä kurjaa, kun ei oikein lapsenkaan kanssa pääse ulos. Kyllähän sitä nyt vaunutella voi ja tietysti olla muutenkin ulkona kunhan vetää kuravaatteet päälle, mutta eihän tuolla ole mitään tekemistä! E jaksaa puuhata hetken, katsella autoja ja lintuja muun muassa, mutta äkkiä alkaa askeleet viemään ulko-ovelle ja käsi nykiä ovenkahvaa. ;)

Nyt taidan aloittaa lukemaan teidän muiden blogeja ja siinä on kyllä urakkaa ihan kerrakseen, kun kaikista on jutut lukematta yli vuoden ajalta. Mutta ihanaa kun saa ihastella kauniita koteja ja tunnelmia lukemattomista kuvista. Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille toivottaen,


4 kommenttia:

  1. Kiva kun oot taas takasi :) kauniilta näyttää ja noihin kukkatyynynpäällisiin ihastuin eritoten <3

    VastaaPoista
  2. Eipä sitä varmaan pienokaisen kanssa kauheasti ehdi tai jaksa bloggailla. Kaunis koti sinulla! Minunkin pitäisi hankki tulppaaneja, olen toistaiseksi ollut vielä ruusulinjalla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunis kaikille, ihana olla taas takaisin blogistaniassa ja huomata, että olette edelleen paikalla! :)

    VastaaPoista