maanantai 27. tammikuuta 2014

Tunnelmia eteisestä

Maanantaimoikat kaikille! Ajattelin tämään laittaa teille muutaman räpsyn meidän eteisestä, joka minusta ei vieläkään ole valmis ja kaipaa "sitä jotain", mutta en ole vielä keksinyt mitä. Mutta näette sen nyt sellaisena kuin se tällä hetkellä on. Olen eteisen jo aikaisemminkin täällä esitellyt, mutta tässä se nyt tulee taas. :)Talossammehan on ollut aikanaan iso lasikuisti, joka sitten myöhemmin on purettu ja jaettu kahtia kahdeksi huoneeksi. Eli sen tilalla on nyt meidän eteinen ja vierashuone. Vaikkakin lasikuisti olisi ihana, mutta nyt meillä on kuitenkin yksi makkari enemmän ja pieni, mutta ihan toimiva lämmin eteinen. Remontin aikana maalattiin vaan seinät ja katto, ja laitettiin nuo liukuovet tuonne seinälle, jotka sattuivat jäämään yli kälyni talon rakennustyömaalta. Tuo korituoli on myös kälyltäni, johon vain itse tein nuo tyynyt. Tuoli on aivan ihana, mutta todella epäkäytännöllinen. Liian iso tuohon tilaan, lähinnä syvyydeltään ja siihen osuu melkein aina eteiseen mennessään tai sieltä poistuessaan. Ollaan etsitty ties kuinka kauan tuohon penkkiä, jossa olisi säilytystilaakin, mutta kaikki ovat olleet liian isoja tähän mennessä. Näyttää siltä, että isäntä pääsee nikkaroimaan sellaisen itse, jahka ennättää. Niissä hommissa on vaan se, että kun minä jätän tilauksen niin toimitusaika voi olla kaikkea viikosta puoleen vuoteen, riippuen ihan siitä miten mieluinen homma on isännälle kyseessä. :D


Kenkäkaapin päälle ostin ihan äskettäin tuon RM:n kehyksen johon laitoin E:n jalanjäljen. Sopii teemaan hyvin. :)

Haluaisin tilaan myös uuden maton ja tietty mieluiten vaalean, mutta eihän sellaista voi tuohon laittaa. Meillä kun tullaan kuraisilla kengillä suoraan tuohon matolle, niin nyt tuo sininen räsymattokin alkaa olla jo aika mustanharmaa. Oisko ideoita kellään tai suositella jotain helposti pestävää ja kestävää mattoa tuohon tilaan?Näihin kuviin ja tunnelmiin tänään, kuullaan taas pian!

2 kommenttia:

  1. Hei, Asko myy sellaisia Jupiter muovimattoja erivärisiä ja tähti kuviolla,jotka ovat mielestäni käytännöllisiä niin keittiössä kuin eteisessä ja on helppo pitää puhtaana!:) Sitten teidän eteiseen sopisi hyvin sellainen Riviera Maisonin Hyannis port bench. Siinä on säilytys laatikot ja toimii samalla myös penkkinä ja on aivan ihana ja kaunis myös aika hintava, mutta jos hinnalla ei ole väliä niin ei muuta kuin ostoksille! ;) Terkuin Reija :)

    VastaaPoista
  2. Voi, miten kaunista sulla on!!! Ja ihana on blogisikin, jäänkin lukijaksesi!
    Tervetuloa vierailemaan minunkin blogissani:)

    VastaaPoista