keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ilme raikkaammaksi

Siis blogin vaikka itsekin olisin sen tarpeessa. ;) Alkoi jotenkin tympiä tuo vaaleanpunainen tausta vaikka pastelliväreistä tykkäänkin. Ja iänikuinen kuva orvokeistakin jotenkin inhotti joka kerta kun blogin avasin. Mutta nyt siis vähän "freesimpi luukki" kehiin. :)

Mutta voihan käsi tätä urakkaa kaiken kaikkiaan! Bloggeri tökki koko ajan ja heitti pihalle aina kun olin saanut jotain tehtyä. Ihan muutama ärräpää pääsi suusta prosessin aikana ja lopulta jouduin tallentamaan jokaisen pienenkin muutoksen jälkeen. Tuli valmista, mutta kyllä kesti ja ihan muutaman kupposen kahvia vaati tämä homma. Joten ihan heti en hommaan ryhdy uudelleen. Ulkoasu on muuten nyt justiisa sellainen kuin ajattelinkin, mutta ainoa asia joka häiritsee on tuo bannerin (onko oikea sana?) eli siis tuon kolmen kuvan kollaasin leveys. Miten ihmeessä sen saa yhtä leveäksi kuin blogi muutenkin tai siis tekstit+sivupalkki/tai keskitettyä? Olen niin onneton tän koneen kanssa joten kaipaisin vähän apua jos joku ennättää vaan neuvomaan...En keksinyt ite vaikka kuinka yritin.


Huomenna ajellaan poitsun kanssa mummolaan ja E jää sinne hoitoon pariksi tunniksi. Vaikka yleensä hyödynnän kyseisen hetken kodin siivoukseen tai ruokakaupassa käyntiin niin huomenna en sitä tee. Aion nimittäin koko tuon ajan käyttää kaupungilla pyörimiseen. Koluan kirppikset ja sisustusliikkeet ajan kanssa läpi, ja käyn ihan rauhassa jossain kahvilassa istumassa ja juon kupin lattea. Ihanaa ja voin myöntää, että odotan huomista ihan hirmuisesti. On kyllä tärkeää saada hetki itselleen kaiken tämän arjen aherruksen keskellä. :)

Nyt isännän kainaloon sohvalle pötköttämään ja katsomaan telkkua.

4 kommenttia:

 1. Tulipas bannerista kiva! :) olen yhtä onneton blogin asetusten suhteen, joten en osaa valitettavasti neuvoa sinua :(
  Huominen päiväsi kuulostaa ihanalle, itsekin kaipaisin tuollaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Meneehän tuo noinkin, olen vaan sellainen milliville että haluaisin tuon olevan justiisa eikä melkein. :) Oma päivä oli kyllä mukava, ei mitään ihmeellistä, mutta jo se oli aika jees kun sai rauhassa juoda kupin kahvia. :D

   Poista
 2. Mukava,että olet palannut takaisin. Olen muutaman kerran käynyt turhaan blogillasi.Tänään muistin sinut ja ilokseni huomasin,että en turhaan tullut Villa Violettiin. Löysin sivusi juuri ennen pitkää hiljaisuutta. Kaunis banneri.Talviset kuvat ovat kauniita. Luonto on etevä taiteilija. Sitä ei pysty kopioimaan. Toivottavasti ehdit toisinaan laittaa tänne kuulumisia ja kuvia. Sinulla on viihtyisä koti. Villa Violet, tarkoittaako se suomeksi Villa Orvokki vaiko violettia väriä. Terveisin Violet (Orvokki)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Violet ja kiva kun jätit kommenttia! Kiitos paljon sanoistasi, lämmittävät kovasti. Violet tässä tapauksessa viittaa orvokkiin. Ovat nimittäin lempparikukkiani ja meidän talokin on sellainen vaalean orvokin sininen. :)

   Poista