torstai 13. joulukuuta 2012

Ensiesittelyssä

Täällä ollaan edelleen! Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen ja ehkä suurin asia on, että minusta on tullut äiti. Ihana pieni poikamme syntyi 13.9. ja on kyllä saanut meidät tuoreen isän kanssa ihan onnesta sekaisin. Arki on meillä tietysti muuttunut todella paljon, mutta ihan ihanalla tavalla. Tosin aika menee poitsun kanssa ihan kiitettävästi eikä blogistaniaan ole ollut aikaa tulla piipahtamaan juuri ollenkaan. Nyt meillä alkaa kuitenkin jo löytymään hiljalleen rutiinit ja rytmi arkeen ja vihdoinkin pojan ollessa päikkäreillä ennätin tulla tänne teille kuulumisia kertomaan.
 
Ja tässä tämä meidän mies nyt on, äidin oma murunen.  
 
 
Meillä oli lokakuun lopussa ristiäiset ja poika sai kasteessa nimen Elmo. Tässä muutama kuva sekä kaste- että tarjoilupöydästä.
 

 
 Ja nyt täytyy myöntää ihan heti alkuun, että itse en tehnyt mitään tarjottavista. Kakut oli tilattu, pullat mummon tekemiä, ja piparit sekä kuivakakku mummin käsialaa. Äiti sai ottaa siis valmisteluiden osalta rennosti, ei tarvinut muuta kuin huolehtia siivouksesta ja kattauksesta.:) 
 


Toivottavasti olette rakkaat lukijani edelleen kuulolla. Vaikka hiljaista on ollutkin niin en ole vielä bloggaamista lopettamassa.:) Sisustusrintamalla on nyt sattuneesta syystä ollut hieman hiljaista ja joulukin pukkaa päälle huimaa vauhtia. Juuri eilen tajusin, että aattoon on kohta enää viikko ja meillä ei ole vielä kuusi sisällä koristeltuna. Meillä kun on ollut perinteenä, että se koristellaan jo pari viikkoa ennen joulua ja kun on muovikuusi kyseessä niin kestää kyllä jouluun asti. Noh, vielähän tuota ennättää ja eipä maailma siihen kaadu vaikka hieman myöhässä ollana tänä vuonna "aikataulusta". Tulee se joulu kaikesta huolimatta meidänkin tupaan. Jospa sitten seuraavassa postauksessa laitan teille jouluisia kuvia.:)

Ihanaa tulevaa viikonloppua teille kaikille näiden lumituiskujen keskelle!

 

6 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea suloisen pikkumiehen syntymän johdosta! Täällä ollaan, no hätä ;)
  Meille tulee kuusi sisälle aikasintaan aatonaaton iltana ja perinteisesti se koristellaan aattoaamuna joten vielä tekin kerkiätte ;)
  Mukavia joulunodotushetkiä!

  VastaaPoista
 2. Voi eikä mikä suloisuus, onnea vielä kertaalleen <3
  Hieno perinteinen nimikin.

  Mun vauvakuume käyrä vaan nousee näidenkin kuvien myötä :)

  Ihanaa perhearkea ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea suloisen vauvelin syntymän johdosta! <3

  Mukavaa joulunodotusta!:)

  VastaaPoista
 4. Oi <3 Näitä kuulumisia onkin odoteltu :)
  Onnea tuhannesti suloisen prinssin syntymän johdosta, ja onnea hienosta nimestä! Muistan kyllä kuinka vauva-arki vei akanaan mennessään...kyllä siinä sisustelut jäi hetkeksi vähemmälle ;)

  Ihanaa joulun-aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista