sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kädet puhtaiksi

Se olisi taas viikonloppu melkein taputeltu. Meillä ollaan oltu koko perhe räkätaudissa, ei onneksi ole ollut kuumetta kenelläkään, mutta olo on ollut kyllä kehno. Jos tästä nyt jotain hyvää haluaa etsiä, niin ollaan oltu kaikki samaan aikaan kipeitä eikä tähän tautiin nyt kulu kuin viikon verran. Normaalisti yksi aloittaa ja muut seuraa perässä ja menee useampi viikko ennen kuin kaikki on taas terveitä. Lentsusta johtuen ollaan oltu koko viikonloppu vaan kotivaatteissa ja villasukissa, löhöilty ja kateltu telkkua. Miehet puuhaa tällä hetkellä yläkerrassa legojen kanssa niin miulla oli hetki tulla moikkamaan teitä. :)

Mitään ihmeellisiä sisustusuutisia ei kyllä nyt ole kertoa. Kävin tosin taas menneellä viikolla suosikki sisustusliikkeessäni ja sieltä mukaan lähti meille keittiöön pumppupullo käsisaippualle. 





Hirmu useasti olen kaivannut käsisaippuaa keittiössä ja vasta nyt sain aikaiseksi hommata sekä pumpun että saippuan. Meidän keittiössähän on se musta-valkoruudullinen tapetti seinissä, niin tuo pumppu sopii minusta tuohon todella hyvin ja on kyllä aikas ihana muutenkin, vaikka itse sanonkin. 




Samalla reissulla ostin vielä tuon tiskirätin, kun ihan huusi minua hyllystä. Onhan nuo tekstilliset rätit hinnaltaan sellasia, että niitä sateenkaarenväreissä olevia rättejä saisi ruokakaupasta varmaan useamman, mutta onhan tuo nyt paljon nätimpi, vai mitä? Eikä nyt siis puututa siihen onko muuten ominaisuuksiltaan yhtään sen kummempi kuin muut...hys hys järjen ääni....;)

Nyt tätä äitiä kutsuvat leikit pikkuautoilla, joten heipat ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

12 kommenttia:

  1. Voih, inhottava flunssa! Meillä kans meinaa tyttöjen nokat vuotaa ja itellä meinaa olla kurkku käheenä :/ katotaan kumpi vie voiton, me vai flunssa. Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, onneksi on jo helpottamaan päin.:) Toivottavasti olette pystyneet selättämään flunssan oireet!

      Poista
  2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Mukavaa, että olet taas linjoilla!
    Ihanat nuo teidän välitilan laatat!

    Mukavaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla täällä taas, on jotenkin ihan erilainen fiilis ja innostus nyt kirjoitella ja lueskella muiden blogeja. Tauko teki siis hyvää. :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  3. Hei, Nyt vasta bongasin ihanan blogisi.Ihana koti ja ihana tunnelma. Kauniita yksityiskohtia. Keittiö remontti oikein onnistunut. Ihastuin keittiön ja työhuoneen raitaverhoihin, saako kysyä mistä olet kankaat löytänyt. Kiitos kun sain tutustua kotiisi. :) Terkuin Reija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tervetuloa vaan! Nuo työhuoneen verhot olen tehnyt Ikean kankaasta, joka taitaa edelleen olla valikoimissa. Ja oiskohan nuo keittiön verhokankaat ollut Linumin, en nyt ole ihan satavarma...

      Poista
  4. Mahtavaa, että olet palannut blogin pariin! tervetuloa takaisin <3 inhottava räkätauti, toivottavasti koko poppoo voi jo paremmin. Tutun näköiset välitilanlaatat, kyllä vaan ollut itsekkin niin tyytyväinen niihin :) vielä kauniimmilta näyttää toisten blogissa ;) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voiton puolella ollaan jo kaikki. :) Kiva kun tulit piipahtamaan ja jätit viestiä! Itse olen kyllä ollut todella tyytyväinen laattavalintaan ja muutenkin koko keittiöön, edullinen ja toimiva. :D Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  5. Kiva pumppupullo ja onha nuo rätitkin paljon hienompia kuin ne tavikset!:)
    Teillä on tosi nätti talo ulkoapäinkin, tykkään :)
    Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä nyt pyyhkii hyvin ;) Mukavat viikon jatkot sinnekin!

      Poista
  6. Selasin hieman vanhoja postauksiasi ja teillä vaikutti erittäin ihanalta sisustus. Jäinkin sitten tänne myös lukijaksikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) Kiva kun kävit ja vielä mukavampi kun jäit lukijaksi!

      Poista