perjantai 6. toukokuuta 2011

Loman aikana tehtyä

Ajattelin kertoa teille hieman lisää, mitä saimme loman aikana valmiiksi. Tämä seuraava kuva antaa jo hieman osviittaa puuhista..


Eli yksi päivä lomasta meni siihen kun mies nikkaroi ja tämä tyttö maalasi, 3 tuntia! Huhhei...mutta oli niin ihana aurinkoinen päivä ja minä kun tykkään maalaamisesta ihan hirmuisesti, niin aika meni kuin siivillä. Ja kaiken tämän uurastuksen perimmäisenä tarkoituksena oli laittaa meidän pihasauna kesäkuntoon. Edellisenä päivänä uurastin jo itse saunan puolella harjan ja tolupullon kera, ja sitten seuraavana päivänä oli pukuhuoneen sisustuksen vuoro. Eli tältä meidän sauna siis näytti ennen uurastusta:


Ja tältä sitten sisustusurakan jälkeen. Ja vaikka itse sanonkin niin siitä tuli juuri sellainen kuin ajattelinkin ja omasta mielestäni aivan ihana.


Verhon ja tyynynpäälliset tilasin Ellokselta, samoin tuon valkoisen kannun ja kynttilänpidikkeet. Vaaleansininen kannu on Ikeasta. Seinähylly on mieheni kättentöitä minun hienolla maalauksella.:)
Jakkara ja arkku löytyivät piharakennuksesta tänne muutettuamme. Maalia vain pintaan ja voilá!





Ulos laitoin muutaman Ikeasta ostetun lyhdyn roikkumaan, istutin orvokkeja parvekelaatikkoon ja oveen tervetuloa -kyltin.




Olen ollut nyt koko viikon sairaslomalla kun onnistuin loman loppupuolella saamaan flunssan ja nyt tykyttää päässä siihen malliin, että ehkä parempi mennä sohvalle pitkälleen ja vetää peitto korviin. Ihanaa viikonloppua kuitenkin kaikille, nauttikaahan vapaista!

11 kommenttia:

  1. Kylläpäs siitä tuli ihana! :P

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava tuli saunakammarista!

    VastaaPoista
  3. Ompas se nyt ihana, niin romanttinen! :)
    Ihanaa viikonloppua sullekin, toivottavasti olo helpottaa pian!

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköistä ! Raikaat värit puun kanssa !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  5. Tosi kivan näköistä! :) siitä emalivadista eli meillä on itsellä yksi sellainen ja löysin sen tälläisestä paikasta kun Klaffi ja piironki kirppis Lempäälässä, jossa on pieni sisutusnurkkaus puh nro sinne on 03 375 3302.
    Toivottavasti löydät etsimäsi, onnea metsästykseen :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania maalauksia ja sisusteluja!! Ihastuin tuohon valkoiseen arkkuun.

    VastaaPoista
  7. Maanvaiva&TiinaK: kiitos!:)

    Senni: kiitoksia, olo on helpottanut jo jonkun verran. Tänään olen ollut hieman pihapuuhissa ja ommellut anopille äitienpäivälahjaa. Kyllä tämä tästä, kiitos tsemppauksista!

    Så Vitt Jag Vet: Aikanaan kun tähän taloon muutettiin, niin minähän olin maalaamassa koko pukuhuoneen valkoiseksi. Mutta mies siinä vaiheessa toppuutteli ja sanoi, ettei seiniin ja kattoon saa koskea. Ja nyt olen ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun. Värit tosiaan sopii hyvin puun sävyn kanssa.

    mimma86: kiitos tiedoista. Soitinkin jo sinne, mutta vadit olivat päässeet loppumaan, nyyh. Mutta ei auta muu kuin jatkaa etsintää.:)

    Hanni: Kiitos, tuo arkku oli itseasiassa poltettavien puitten seassa kun viime kesänä tänne muutettiin. Edellinen omistaja oli sen surutta sinne nakannut. Pelastettiin arkku sieltä ja entisöitiin. Ja hyvä tuli.:) Kaikkea ihmiset sitä heittää pois...

    VastaaPoista
  8. Voi hitsi, mä kytsin koska sinne tulis niitä niin ilmoitan sulle heti :) Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  9. Voi että miten kaunis tuli saunan pukuhuoneesta ja ulkoakin näyttää niin ihanalta ja kutsuvalta, että jos en olisi näin kaukana, niin istuisin jo siellä paikan päällä ihastelemassa!
    Onnellista äitienpäivää ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  10. Tuli kyllä todella suloinen, viihtyisä ja kodikas saunakamari <3 Kyllä kelpaa mennä löylyttelemään :) Aivan ihana ulkoakin päin! Itsekkin haaveilen tuollaisesta pihasaunasta. Niin ja taitavasti miehesi on nikkaroinut naulakon :)

    Mukavaa viikonloppua, ja toivottavasti flunssa jo hellittää :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana pihasauna ja niin kauniiksi olet sen sisustanut! Kyllä tuolla kelpaa löylytellä:)
    Toivottavasti flunssa on jo selätetty.
    Hyvää päivän jatkoa!

    VastaaPoista