tiistai 24. toukokuuta 2011

Voihan vihne!

No niinhän siinä sitten kävi, että tulin kipeäksi...taas...jälleen kerran. Nyt alkaa kyllä pikkuhiljaa jo hermoja kiristämään tämä ainainen sairastaminen. Olin vasta vapun jälkeisen viikon sairaslomalla flunssan takia ja nyt menneenä viikonloppuna homma alkoi taas alusta. Kurkku tuli kipeäksi ja eilen alkoi räkätauti. Ja tänään lääkäri sitten totesi poskiontelo- ja nielutulehduksen ja määräsi antibioottikuurin viikon sairasloman kera. Että silleen...Noh, nyt sitten ollaan kotona ja sairastetaan. Ainakin on aikaa päivittää blogia ja laitella teille hieman kuvia niistä minun istutuksistani.:)

Kuten blogini nimestäkin voi jo päätellä, niin suosikkikukkiani ovat ehdottomasti orvokit. Ja tänä vuonna kun kävin niitä puutarhamyymälästä ostamassa, niin  orvokkeja lähti mukaani kaiken kaikkiaan 40 kpl. Eli meillä on nyt orvokkeja..noh, ihan joka paikassa.:)

Terassilla

Seinäamppeleissa


Pihasaunalla


Piharuukuissa
Ja jopa eteisen ikkunan välissä :)Olihan tuonne sekaan eksynyt muutama pelargonia ja lumihiutalekin. Saa nähdä mitä sitten laitan orvokkien jälkeen. Mutta kuten huomaatte, niin värimaailma on aika rauhallinen ja pastelli kukissa. Jotenkin en osaa, ainakaan vielä, laittaa mitään kauhean räväkkää ja värikästä pihalle. Tosin katselin kyllä mustasilmä susannaa taimimyymälässä ja vielä sitä keltaista, oli aikas ihana sekin...Saa nähdä...;)

Hyviä viikon jatkoja teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti