tiistai 28. syyskuuta 2010

Valmistunutta

Hiphei, meillä on vihdoinkin tullut moni asia valmiiksi! Saimme muun muassa viime viikolla meidän ruokailuryhmän maalauksesta ja tällainen siitä sitten tuli. Pöytälevyn ja tuolien istuimet mieheni petsasi itse.
Ruokailuryhmään kuuluu myös pieni lipasto, joka kävi samassa paikassa maalauksessa. Lipastosta tosin puuttuu vielä vetimet. Haluaisin siihen sellaiset köyhänmiehenhopeiset nupit ja olinkin sellaiset jo löytänyt yhdestä nettikaupasta. Mutta sitten eilen kun olisin vetimet vihdoin tilannut, putiikin listoilta ei enää niitä löytynyt. Niisk. Nyt siis etsintä jatkuu eli vinkatkaahan, jos olette jossain sellaisia nähneet. Ja kuvia lipastosta laitan sitten kunhan se on nuppeineen päivineen valmis.:)Myös meidän portaikko valmistui viikonlopun aikana kun saimme kaiteet maalauksesta ja laitettua ne omille paikoilleen. Ja minä ompelin perjantaina meidän puulaatikon eteen tuon ruudullisen verhon.:)

Portaat ennen...

...ja nyt!Haluaisin laittaa noihin porrasaskelmiin tarrat No.1, No.2, ja jne. Mutta sanokaahan, että kumman väriset tarrat sopisivat portaisiin paremmin, suklaanruskeat vaiko harmaat? En ole itse osannut vielä päättää kun jotenkin molemmat niihin varmaan sopisivat.


Huomasin tuossa, että olen nyt laittanut tänne hirveästi kuvia meidän ruokailuhuoneesta. Mutta jos vaikka sitten seuraavaan postaukseen nappaisin kuvia jostain muualta.:) Siihen asti siis, heippa!6 kommenttia:

 1. Voi, olipas kauniita muutoksia <3! Oletko metsästänyt rakennusapteekin sivuilta niitä vetimiä ? Siellä ainakin on kaikenlaista kivaa :)!

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää! Ihanat nuo rappuset, itse kallistuisin ehkä harmaiden numerojen puoleen mutta kyllä suklaanruskeatkin on kivat!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruokailuryhmä!Minkäs värinen se olikaan ennen?
  Kumpaa väriä teillä on enemmän ruskeaa vai harmaata?Sen mukaan jos valitset sen värin!:)

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Sinisen talon kuulumisia ja Marilla:

  Kiitokset kommenteista!Itseasiassa löysin lipastoon jo uudet vetimet, tosin ne eivät kyllä ole hopeiset. Mutta lipastosta siis vielä myöhemmin kuvia...:)

  Sarppa:

  Ruokailuryhmä oli ennen sellainen tummanvihreä ja pöytälevy vain lakattu eli paljon vaaleampi kuin nyt.

  Tuossa portaikossa on kyllä enemmän ruskeaa ja itseasiassa nuo portaikon seinät ovat beessin väriset vaikka kuvassa ne näyttävätkin melkein valkoisilta. Mutta pitänee jatkaa vielä pohdintaa.:)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista, ruskea ja vaalea minunkin ehdottomat ykköset :) Portaikosta tuli ihanan raikkaan näköinen ja ruskeat nrot mielestäni paremmat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Päm kommentista ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista