lauantai 9. lokakuuta 2010

Matkakuvia ja illan tunnelmia...

Hohoi!

Pitkä on ollut taas tauko kirjoitusteni kanssa. Olin viime viikon nimittäin työmatkalla Brysselissä ja vasta tänään on ollut aíkaa piipahtaa netissä. Minun piti käydä tänne laittamassa viestiä, että pieni tauko tulee nyt kirjoituksiin, mutta en vain yksinkertaisesti ennättänyt. No mutta, laitanpa tähän nyt muutaman matkakuvan teille katseltavaksi.

Työreissu kun oli kyseessä, niin hirveästi en ennättänyt nähtävyyksiä katselemaan. Ainoa mitä kerkesin käydä katsomassa oli Manneken Pis. Mutta kaupunki oli aivan ihastuttava, varsinkin vanha osa siitä. Ja kauppojakin riitti. Vaikka aikaa oli vain muutama tunti ostoksille, niin toki jotain tarttui mukaan. Ainahan sitä nyt voi muutaman paidan ja housut ostaa.;) Ja voi niitä ihania suklaapuoteja ja vohveleita, nam...
Napsin tässä illalla muutaman kuvan meiltä ulkoa, kun oli jotenkin niin nättiä kynttilöiden palaessa terassilla. Virittelin tuollaiseen ”pajupyramidiin” valot ja vaikka ehkä olinkin hieman aikaisessa sen kanssa, niin silti se vaan on aika ihana ja tuo pihalle tunnelmaa.
 
Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastiksella,kiva kun kävit ja arvontaan lähdit arpaonnea koittamaan :) Voi kuinka tunnelmallista.. alanpa katella vanhempia postauksiakin :)

    VastaaPoista