keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Paluu töihin

Täällä on pikkuhiljaa selvitty flunssasta, tosin nenä edelleen tukossa ja yskä on melkoinen, mutta raahauduin kuitenkin tänään jo töihin. Puolitoista viikkoa sitä tuli sairastettua ja vaikka itse olinkin hieman eri mieltä, lääkärin mukaan olen tänään täysin työkuntoinen ja sairasloma loppui sitten siihen. Noh, ei auta muu kuin jaksaa. Ja kyllähän noita töitä olikin jo kerääntynyt aika lailla.

Meillä satoi (niin kuin muuallakin Suomessa) viime viikolla ensilumi. Nappasin muutaman kuvan meidän lumisesta etupihasta. Ulos en flunssaisena muuten lähtenyt kuvailemaan, tämäkin kuva on otettu meidän ulko-ovelta. Oli se vaan kaunista kun lumihiutaleita lipui hiljalleen maahan, jotenkin niin rauhoittavaa katsella ja tuli heti jo ihan jouluinen fiilis.


Sairastelun takia ei meillä kotona kummempia ole tapahtunut. Yhden ainoan sisustuksellisen asian sain tehtyä eli asettelin minun äitini ostaman Madonnan ruokailuhuoneen takan päälle. Ostin itse sen kanssa tuon ruukun ja siihen herttaköynnöksen. Ja tietysti asetelmaan piti vielä saada tuikkuastia mukaan. Mieheni ei ollut tuosta Madonnasta kovin mielissään ja appiukkokin kysyi viikonloppuna, että ”Mikäs Jeesus teillä tuolla takan päällä oikein on? Sehän on ihan kolhuilla…” Että näin. Miehinen näkökulma näihin minun sisustusjuttuihin ei oikein aina kohtaa omani kanssa.;) Mutta kai heidänkin silmä tuohon tottuu.
Nyt lähden juomaan kupin teetä ja hautaudun sohvalle viltin alle lueskelemaan uusinta Toivekoti & puutarha -lehteä. Ihanan jouluiselta vaikuttaa tuo numero. Seuraavaan kertaan siis!2 kommenttia:

 1. ihastuttava koti ja ihania kuvia sieltä!
  liityin lukijaksesi ja liitän sinut suosikkilistalleni:)
  tervetuloa vierailemaan omassani!

  torstaiterkut
  päivi marjalasta

  VastaaPoista
 2. Hei Päivi!

  Kiitoksia!:) Mukava saada uusia lukijoita blogilleni eli lämpimästi tervetuloa kertomuksieni pariin. Täytyneekin tulla vastavierailulle.:)

  VastaaPoista