maanantai 1. marraskuuta 2010

Vaaleanpunaista

Tässä on tovi vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Meillä alkoi nimittäin reilu viikko sitten vierashuoneen remontti ja siellä ollut tietokone oli pakko siirtää pois huoneesta. Näin ollen tässä on eletty jokunen tovi ilman nettiä. Mutta nyt on taas piuhat kiinni ja blogeilu (onkohan nyt oikea termi…) voi jatkua.;)

Eli vierashuoneemme remontti alkoi paneelikaton ja vinojen katto-osien maalauksella. Taas sain maalata mokoman paneelin kolmeen kertaan. Milliville kun olen, niin katon piti olla tasaisen valkoinen, ei kuultava. Joten niskoja kyllä pakotti aika lailla seuraavana päivänä, mutta katosta tuli enemmän kuin hyvä. Ikkunallinen päätyseinä sai päälleen kauniin vaaleanpunaisen tähtitapetin ja huoneen muut seinät maalattiin sitten tähtien mukaan sävytetyllä vaaleanpunaisella maalilla. Moni meillä käynyt onkin jo kuittaillut, että onko meillä mahdollisesti jotain uutisia kerrottavana… Ja miten uskallettiin valita juuri vaaleanpunainen eikä –sininen. Noh, syy oli yksinkertaisesti se, että meillä on kaikkialla muualla sinistä, valkoista tai beessiä, joten haluttiin tähän huoneeseen ihan jotain muuta väriä. (seli seli…;) ) Mutta kaitpa tuo huone joskus sopii johonkin muuhunkin tarkoitukseen, ken tietää…
Kuvat ovat nyt vain pieniä kurkistuksia pinnoista, koska muuten huoneen sisustus on vielä kesken. Ja jostain syystä väri on kuvissa enemmän ehkä oranssi kuin vaaleanpunainen...Mutta kunhan saan päiväpeiton, pari tyynyä, maton, yöpöydät ja verhon ostettua, laitan teille vähän parempia kuvia. Toivottavasti maltatte odotella!

Viikonloppuna suoritimme mieheni kanssa neljän tunnin ostosreissun ja täytyy sanoa, että kyllä mieheni oli aika reipas poika, kymmenen pistettä ja papukaija merkki hänelle. Itse jopa ehdotti, että käydään katselemassa muun muassa kattolamppuja ja mattoja. Ihmettelin mielessäni, että mistäs nyt tuulee, mutta ääneen en sitä uskaltanut sanoa ettei vaan olisi muuttanut mieltään. :) Tuloksena oli kattolamput sekä makkariin että vierashuoneeseen. Ja Prismasta löytyi aivan ihana seinäkello ruokahuoneeseen. Se tosin odottaa vielä asennusta. Matot ovat edelleen etsinnässä… 
Vierashuoneen lamppu


Huomasin muuten tuossa, että kävijälaskuri tikittää aikamoista vauhtia, mutta kommentteja kirjoituksiini on kuitenkin tullut aika niukasti. Olisi mukava jos jättäisitte jotain merkkiä käynnistä, olisi kiva tietää ketä blogissani oikein seikkailee. Ja tietysti kommentit ja viestit ilahduttavat aina, on mukava lukea mitä olette mieltä aikaansaannoksistamme ja minun sisustus jutuistani.:) Ja totta kai uudet lukijat ovat aina tervetulleita!


Tällaista tällä kertaa. Anoppi ja appiukko ovat tulossa ihan hetken kuluttua käymään, joten siirryn tästä nyt kahvinkeittoon ja pullien paistoon. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Saanko kysyä mistä olet löytänyt tuo kristallikattovalaisimen? Mulla justiinsa tuontyylinen etsinnässä olohuoneen ison kristallikruunun kaveriksi, kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marilla!

  Tuo kristallivalaisin on ostettu Lappeenrannasta sellaisesta liikkeestä kuin Saimaan Valaisin. Sieltä sitä voipi siis kysellä.:)

  VastaaPoista
 3. Todella kivalta näyttää. Jostain syystä kaikki missä on tähtiä on nyt niin in mun silmissä :) Ja tuo makkarin rottinkiarkku, niin ihana!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Päm: Itselläni vähän sama "vika", pitää ihan välillä hillitä itseään, ettei kaikki ole vain pelkkää tähteä.;)

  Makkarin rottinkiarkusta olen haaveillut jo useamman vuoden, mutta meidän vanhaan asuntoon se ei vain mahtunut. Nyt kun muutettiin, niin alusta asti oli selvää, että tuo on pakko saada makkariin. Ja siellähän se nyt pönöttää.:)

  VastaaPoista