sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tuliaisia ja ompeluksia

Ajattelin tulla laittamaan teille kuvan appiukkoni tuomasta ihastuttavasta tuliaisesta. Hän toi meille viime vierailullaan kaksi hänen kunnostamaansa, vanhaa pyykilautaa, joista toisen laitoin meidän portaiden alle. Toinen etsii vielä paikkaansa, päätyy luultavasti meidän pihasaunan seinälle. Saas nähdä...


Sain myös vihdoin ja viimein itsestäni irtí kaivaa ompelukoneen esille ja tehdä pois keskeneräisiä töitä. Mikä kumma siinäkin on, että joskus vain näissäkin jutuissa menee aikaa...


Ompelin muun muassa meidän vierashuoneeseen kapan, tosin olisin halunnut laittaa sen reunaan valkoisen pitsin, mutta voitteko kuvitella, kävin kahdessa kangaskaupassa eikä kummassakaan ollut kirkkaan valkoista pitsiä. Tai siis oli sellaista ohutta nauhaa, mutta eihän sellaista nyt tuohon voi laittaa, nauhalla saisi kuitenkin olla vähän leveyttä. Noh, lisään sen sitten tuohon kunhan sellaisen löydän.:)


Sellaista tällä kertaa. Nyt unille, että jaksaa taas huomenna raahautua töihin.:)

6 kommenttia:

 1. Tuon ompelukoneen kaivaminen esille on joskus kyllä melkoinen urakka täälläkin! Siirtyy ja siirtyy.. Kaunista teillä!

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos kommentistasi blogissani :) Tulin kyläilemään ja sinulla on ihana blogi täällä! Kauniita juttuja olet laittanut ja tuota keittiön lampun tuunaustakin katselin, on aivan ihana kristalleineen!Mukavaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kuva tuo ensimmäinen, ihanan tunnelmainen. Kauniin kapan olet saanut aikaiseksi, voi kunpa itsekkin jaksaisi :)

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla :) Kaunista koti teille on rakentumassa ja olette jo saaneet aikaan!
  Kodarin muutos oli huima ja samassa postauksessa esittelemäsi pyyhkeet aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla! Kiitos, kun olet poikennut blogissani ja jättänyt kommenttia niin pääsin kurkistamaan sinun blogiisi =D Kiva tuo kunnostettu pyykkilauta.

  VastaaPoista
 6. Hei teille kaikille! Ihanaa kun jaksatte käydä juttujani lukemassa. Kiitoksia kommenteistanne, tulee niin hyvä mieli niitä lukiessa.:)

  VastaaPoista