keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Uusia juttuja

Meillä arki kulkee normaalia rataa, täynnä tekemistä ja aivan liian nopeasti. Kaikkea mahdollista pitäisi ennättää tekemään, muun muassa siivota. Plääh, ei ole mitään minun lempipuuhaa. Mutta muutamia pieniä asioita olen kuitenkin saanut tehtyä, kuten ostettua vihdoin meidän ruokailuhuoneeseen verhotangot ja verhot. Ja aika onnistuneet valinnat oli, vaikka itse sanonkin.:)Tangot olen ostanut Jyskistä ja verhot ovat Svaneforsin. Samaiselta ostosreissulta tarttui myös mukaan RM:n tee ja latte mukit. Niin, astioitahan tästä huushollista löytyy kyllä jokunen jo ennestään, mutta nuo oli vaan pakko saada. Ja ihan kuin niistä juomiset maistuisi jotenkin paljon paremmalle.Noh, itseäänhän saa huijata monin tavoin.Nyt kuitenkin iltapalalle ja nukkumaan.:)


8 kommenttia:

 1. Kivat ostokset!! Noita mukeja tekisi minunkin mieli mutta kun hyllyt notkuu astioista...Kaunis koti sinulla kun tuossa vanhempia juttuja katselin!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Kävin äsken vilkaisemassa sinun blogiasi, ihania ostoksia olit tehnyt. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koti sinulla. Täytyypäs ryhtyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailustasi ja saitpa itsekkin minusta lukijan=)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Johanna ja Kirsi lukijoiksi! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. IHANAT VERHOT!! Minä olen juuri noista haaveillut jo kauan!:) Wau,miten upeat!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihanat ostokset olet tehnyt :)!!!

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 8. Ihana talo teillä, ihastelin sitä talvikuvaa, mutta en saanut kommentoitua sinne :) muutenkin kiva bloginalku sinulla!

  VastaaPoista