sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Sattuu ja tapahtuu

Nyt on minulla ollut pitkä tauko blogistaniassa, aikaa on kulunut melkein luvattoman kauan.


Mutta tähän on ollut myös hyvä syy. Olen nimittäin ollut koko viime viikon sairaslomalla aivan kamalan migreenin takia. Tilanne meni lopulta siihen, että mieheni joutui viemään minut sairaalaan ja siellä on sitten vietetty kuluneella viikolla muutama päivä kaiken maailman letkuissa ja tippapulloissa kiinni. Perjantaina sain sitten lopulta niin vahvat lääkkeet, että päänsärky helpotti ja pääsin kotiin. Hieman kyllä säikäytti kun aikaisemmin minulla migreeni ei ole kestänyt yhtä päivää pidempään, mutta kovasti lääkäri vakuutteli, että tällaistakin se voi olla. Noh, eilinen meni vielä pienen jomotuksen ja lääketokkuran kanssa, mutta tänään on vihdoin olo ollut suhteellisen normaali. Ja siitä kertonee jotain se, että en ole varmaan koskaan nauttinut muun muassa pyykin pesusta niin paljon kuin tänään.;) On ihanaa kun voi tehdä kotitöitä ilman jatkuvaa tykytystä päässä. Millaisia kokemuksia teillä muilla on migreenistä?


Tuosta viime viikon sairastelusta johtuen kotona ei ole tapahtunut remontin saralla oikein mitään. Portaita minun mies on tuossa aikansa kuluksi tuunaillut ja tältä ne nyt näyttää tällä hetkellä. Portaiden alle on asennettu kaappi ja sen viereen on vielä tulossa polttopuille säilytyspaikka. Itse asiassa minun pitäisi ommella siihen verho ja sen jälkeen se olisikin aika lailla valmis. Portaat ovat vielä viimeisiä listoja ja kaiteita vailla. Sitten olisi nekin vihdoin valmiit. Jos sitten vaikka ensi viikolla…:)





Kävin tuossa viime viikonloppuna Mikkelissä ystäväni luona ja samalla reissulla kävin noutamassa Huuto.net ostokseni Wilhelmiinalta Kotiliesi –blogista. Eli aivan ihanan valkoisen lintukodon meidän eteisen hyllyn päälle. Kiitos vielä Wilhelmiinalle, minusta tuo on aivan ihastuttava ja moni on sitä kehunut! Ja vihdoin ja viimein sain seinälle myös jo ajat sitten ostamani RM:n avainkaapin, joka on todettu käytössä erittäin toimivaksi.


Meidän ruokailukalusto lähti tällä viikolla maalaukseen ja tämän takia piti kantaa meidän ulkokalusteita sisälle, että on edes joku pöytä jonka ääressä syödä. Aika karun näköisethän nuo ovat, mutta hyvin ovat toimineet.:) Pöydällä ovat ihanat pinkit ruusut, jotka mieheni osti minulle piristykseksi kun olin niin kipeä. Ja kyllä hän siinä onnistui, ainahan on mukava saada kukkia!





Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Voi kamala, varmaan tosi tylsää kun migreeni pitkittyy! Onneksi olet nyt parantunut. Kivalta näyttää kodissasi, rappuset tosi hienot! Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voin vain kuvitella kuinka kauhea on pitkään kestävä päänsärky,kun vähäinenkin ottaa koville.Onneksi sinulla jo helpottaa!

  Ihanat on ruusut!Huomaavaista! <3

  Kauniit rappuset,linnun koti yms.

  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset molemmille tsemppauksista, täällä on olo jo entistä ehompi.;)

  VastaaPoista
 4. On niin kamalaa tuo päänsärky...

  Tiedän - mulla kesti noin 3-4 päivää aivan kamala migreeni viimeksi, kävin piikillä ei auttanut ja toisella piikillä ja sekään ei auttanut, noh kolmas kerta sitten auttoi ja samoin vietin vielä päivän aivan pökkerössä, joten sellaisia migreeni juttuja mulla täällä...

  Onneksi voit jo paremmin!!!

  Ihania tavaroita ja rappuset!

  Kuullaan taas pian!

  VastaaPoista
 5. Tämähän on mystistä, jätin eilen vastakommentin Sanna-Riikalle, mutta nyt sitä ei kuitenkaan näy täällä. Outoa...Noh, kuitenkin. Kirjoittelin jotain seuraavanlaista:

  Kiitoksia Sanna-Riikka kommentista. Vaikka tietenkin on keljua, että kärsit samoista oireista, mutta jotenkin se on myös hirmuisen lohduttavaa tietää, että kohtalontovereita löytyy. Päänsärky on kyllä viheliäinen asia...

  VastaaPoista