keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sadepäivinä

Täällä on sadellut tasaiseen tahtiin joka päivä ja illat onkin tullut vietettyä aika kiltisti sisällä. Ainoa mitä pihalla on tullut tehtyä ompi kotiloiden keräys. Niitä nimittäin meidän pihalla riittää. Joka päivä mokomia otuksia vain ilmestyy tuolta tontin reunoilta nurtsille ja niitä on sitten saanut olla keräämässä pylly pystyssä.:)

Tuli tuossa äskettäin mieleen, että taisin täällä kertoa jo ajat sitten meidän ruokahuoneen viimeistelystä ja lupasin tulla näyttämään teille kuvia pikimmiten sisustuksen tultua valmiiksi. No nyt sitten tajusin, että niitä kuvia ei ole tullut tänne koskaan laitettua. Joten ajattelin nyt tarjota teille oiken kunnon "kuvapläjäyksen" meidän ruokailuhuoneesta. Kuvat on otettu toukokuun loppupuolella, mutta samalta siellä näyttää edelleen. Joten olkaapa hyvä, tässä meidän ruokailuhuone kaikessa komeudessaan.:)


Pöydällä kimppu syreenejä tuomassa kotiin ihanaa tuoksua...



Tuolin selkämyksiin laitettiin numerolaatat.





Pöydällä palaa kynttilä siskoiltani saamassa tuikkuastiassa.


Ja sitten se mitä odotettiin pitkään huoneeseen eli sohva.
Seinällä roikkuu kauan etsimäni RM:n valokuvakehystaulu, jonka lopulta löysin Imatralaisesta sisustusliikkeestä. Tuota kun ei kuulemma enää valmisteta.



Paneeliseinälle askartelimme mieheni kanssa hyllyt.



Ja tottakai kuviin eksyi myös meidän hoidokkimme eli äitini koiruus Veera.
Piti tulla oikein lähelle katsomaan, että mitä se varamamma taas puuhaa.


Mitäs piditte?;)

Veeran kanssa toivotetaan teille kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa!


6 kommenttia:

  1. Hej! Kiva idea nuo numerot tulien selässä...Viihtysä ruokalu huone teillä on..
    Ha det bra !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  2. Kivan näköistä. Tuo paneeliseinä on mielestäni erityisen kotoisa. Olen vähän harkinnut sellaista meidän makkariin, mutta en taida saada tahtoani läpi ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein kaunista ja kodikasta <3
    Lautaseinään minäkin ihastuin, ja numerot tuoleissa tosi kivat. Ja se kaappi nurkassa on ihana :) Kulmasohvakin oikein passeli tuonne.

    Aurinkoista päivää! (Meillä täällä paistelee tänään :)

    VastaaPoista
  4. Hyvin kaunis koti Teillä! Hymyilin sille rottinkilampulle. Mul on nimittäin sama lamppu, mutta pieni ongelma sen kanssa. ( http://hyvaajakaunista.blogspot.com/2011/05/tunnustus.html )
    Hyvin Sä olet muokkanut sitä :)

    VastaaPoista
  5. Sanne: Kiitos!:)

    Cride: Paneeli tuo mielestäni sellaista tiettyä pehmeyttä sisustukseen, en oikein tiedä mistä johtuu. Tuo seinä oli tuossa jo kun muutettiin, eikä kyllä tullut pieneen mieleenkään lähteä sitä purkamaan. Maalia vain pintaan ja hyvä tuli.:)

    Iida Emilia: Kiitoksia taas, ihanaa kun jaksat niin ahkerasti jättää aina merkkiä käynnistäsi. Arvostan sitä suuresti!

    Maanvaiva: Tervetuloa blogini pariin! Meillä tuo lamppu on ollut jo useamman vuoden ja siitä lähtee kyllä kaunis valo ja istuukin ihan hyvin tuonne huoneeseen, mutta minulla ollut jo pitkään haaveissa vaihtaa se johonkin toiseen. Mies ei vain ole siihen vielä suostunut, on ihan sen lempparilamppu meillä...Mutta voi kääk. Nyt kuin luin tuon sinun postauksen, niin mokoma himmeli häiritsee vielä enemmän. Tietää mikä tulee aina mieleen, kun sitä katselee.;)

    VastaaPoista
  6. Heippa Salla,
    kiitos linkkivinkistäsi ;) Olinkin jo tuon sinun lampputuunauksesi nähnyt ja itseasiassa yksi vaihtoehtoni olisikin (sinulta lainattuna :)) juuri tuollaiset kristallipalat laittaa roikkumaan siihen meidänkin lamppuun. Sopisivathan ne makkarinkin tunnelmaan...
    Muuten myös tuo sun numeroidea tuoleissa on tosi kiva, itse olen joskus ajatellut laittaa koukut (RM-tyyliin ;)) omiimme, mutta nuo sun numerot saivat harkitsemaan uudestaan, hih :)

    ps. Maanvaivan postaus ko. lampusta sai mutkin taannoin miettimään lampun kohtaloa uudestaan ;DD Mutta siellä se nyt saa toistaiseksi roikkua, meilläkin mies siihen ihastunut jostain syystä...ehkä ne tykkää niistä alitajuisesti juuri SIITÄ syystä ;DD

    VastaaPoista