perjantai 18. helmikuuta 2011

Ikkunanpokat

Huhhei, miten paljon olenkaan saanut uusia lukijoita blogilleni. Sydämellisesti tervetuloa teille kaikille! Ihanaa, että juttuni kiinnostavat teitä. Itse olen kyllä jäänyt ihan koukkuun tähän bloggailuun, niin omani kirjoittamisen kuin muiden blogien lukemisenkin suhteen. On tässä vaan jotain kummallista yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hassua, miten paljon tämmöinen asia voi tuottaa iloa. Suuri kiitos tästä kuuluu teille, jotka jaksatte aina köydä kommenttia jättämässä sekä niille blogin omistajille, jotka jaksavat jakaa arjen pieniä asioita meidän muiden kanssa. Sen vuoksi sitä itsekkin jaksaa tänne aina raapustella.:)

Tänään tultuani kotiin oli jostain syystä kauhea hinku saada kotiin jotain uutta ja tottakai mahdollisimman nopeasti, malttamaton sielu kun olen.;) En siis halunnut ryhtyä mihinkään monen tunnin ompelutyöhön eikä rahapussi antanut myöten käydä ostoksilla tätä vaivaa helpottamassa. Aikani pyörin kotona miettien, että pitääkö sitä taas vaan tyytyä tavaroiden paikkojen muuttamiseen (nopea, halpa ja helppo apu tähän vaivaan...;) ), kunnes älysin, että meillähän on autotallissa yhdet vanhat ikkunanpokat jotka ovat odottaneet kesästä asti tuunaamista ja omaa paikkaansa. Kolusin siis autotallissa hetken ja sieltähän ne löytyivät. Olin alunperin ajatellut, että maalaisin pokat valkoiseksi ja kuluttaisin niitä hieman, mutta tovin näitä katseltuani totesin niiden olevan kauniit ihan tällaisenaankin. Ympärille kieputin vain jouluvalot, ja voilá, keittiössä on meillä nyt uusi installaatio!:) 



Vaikka kevättä ja kesää kohti ollaan menossa, niin silti nuo valot on minusta kauniit eivätkä yhtään liian jouluiset. Ja voihan sitä sitten keväämmällä keksiä pokille uuden paikan ja uuden ulkoasun. Mutta nyt saavat kelvata ihan näin.



Muistattehan muuten, että blogini ihka ensimmäiseen arvontaan voi viellä osallistua vastaamalla edelliseen postaukseen. Arvontahan suoritetaan siis sunnuntaina. Rohkeasti vaan mukaan!



Näiden keittiön tunnelmakuvien myötä toivotan teille oikein rentouttavaa viikonloppua ja palataan taas asiaan sunnuntaina arvonnan merkeissä!:)

1 kommentti: