sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Ensiesittelyssä: työhuone!

Ja nyt sitten teille vihdoinkin kuvia meidän työhuoneesta, sillä se on valmis! Jihuu! Eli tässä nyt ensin muistin virkistykseksi kuva miltä huone näytti ennen...


Ja tältä se näyttää nyt!


Tuntuu, että tätä huonetta tehtiin ihan tuskaisen pitkään, mutta valmistui se sitten lopulta. Huone oli itseasiassa jo tovin rempan puolesta valmis, mutta kaikkien tavaroiden läpikäynti muuttolaatikoista vei oman aikansa. Samoin verhojen valmistumiseen meni hetki. Mutta nyt on verhot ikkunoissa, työpöytä kasattu, matto joulua varten pesetetty ja tavarat paikoillaan.:)



Nojatuoli on nyt ruokailuhuoneesta lainassa kun kuusi tuli jouluksi sen tilalle kyseiseen huoneeseen. Mutta näyttää siltä, että seuraavalla Ikean reissulla voi mukaan tarttua yksi Ektorppi. Huoneesta puuttuu toki vielä kaikki "tilpehööri" kuten kello ja yksi koristehylly, mutta kaikki aikanaan. Niin, ja tuo kattolamppu lähtee heti vaihtoon kunhan vain tilalle löytyy joku sopivampi. Raahasin jo yksi päivä RM:n world map -lampun meille sovitukseen, mutta se ei huoneeseen sopinut. Huonekorkeus on meillä niin matala, että lamppu roikkui liian alhaalla. Voi niisk! Se olisi kyllä ollut aika ihana.



Nyt lähden tästä vielä piparkakkutalon paistoon ja toivottelen teille oikein ihanaa sunnuntai-iltaa. Ihanaa, kohta on joulu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti