tiistai 22. marraskuuta 2011

Tunnustellaan

Siis voi apua, meinasin aivan totaalisesti unohtaa tämän jo aikoja sitten saamani tunnustuksen. Sain sen Janskulta blogista Castle in the sky, kiitos tästä!


Tunnustukseen kuuluu kertoa itsestään 8 seikkaa ja tässähän näitä nyt sitten tuleepi:

1. Olen luonteeltani erittäin malttamaton, herkkä ja moni sanoo, että usein liian kiltti. Olen onnellinen siitä, että olen juuri sellainen kuin olen, mutta joskus erityisesti tuo herkkyys puskee liikaa omasta mielestä esille. Itku tulee helposti kun suutun, iloitsen, nauran tai kun katson telkkarista jotain hömppä hömppää ja siinä on joku äklön imelä kohtaus…:)

2. Rakastan suklaata. Voisin elää ilman karkkeja, sipsejä, pullaa ja muita herkkuja, mutta en suklaata. Sitä on saatava ainakin kerran viikossa. Ja voin lohduttaa teitä lukijoita, että EN kuulu niihin onnellisiin joilla se ei näy lantiolla…

3. Olen todella pikkutarkka jossain asioissa. Siippani sanookin, että minulla on muun muassa päiväpeitto ja astiapyyhe fetissi. Molemmat pitää olla viikattuna aina samalla tavalla ja suorassa. Ja korjaan asian heti, jos ei näin ole. Niistä koristetyynyistä siinä päiväpeiton päällä puhumattakaan…;)

4. Suosikkisarjani telkkarissa ovat ehdottomasti Lemmen viemää, Täydelliset naiset ja Greyn anatomia. Ja siis nämä ovat niitä aikaisemmin mainitsemiani itkusarjoja, jotka laittavat herkän naisen itsehillinnän usein koetukselle.

5. Voin myöntää teille, että minussa asuu pienen pieni materialisti. Tykkään kaikesta kiiltävästä ja kimaltavasta, ja jos johonkin tuhlaan rahani, niin yleensä kotiin ja itseeni. Tosin tällä hetkellä säästän ennemmin omissa kuluissa ja laitan rahani kotiin ja sisustukseen.

6. Rakastan puolisoani yli kaiken ja olenkin usein miettinyt, että olen todella onnekas saatuani hänet rinnalleni. Toki meillä tulee arjessa sanomista eikä tämä elämä aina ole ruusuilla tanssimista, mutta silti minulla on aina ollut tunne, että meidät on kuin luotu toisillemme. Yhdessä on tätä elämän polkua tallattu nyt 7 vuotta ja toivottavasti edessä on vielä monen monta lisää. En osaa edes kuvitella elämääni ilman häntä.

7. Olen myös todella onnellinen kaikista ystävistäni, joiden kanssa saan jakaa arjen surut ja ilot olemalla ihan oma itseni. Yksi rakkaimmista ”ystävistäni” on oma äitini, jonka kanssa olemme todella läheisiä. Äidille olen aina voinut kertoa asiasta kuin asiasta ja tiennyt, että hän kuuntelee ja neuvoo parhaansa mukaan.

8. Haaveilen työstä, johon saisin lähteä aamuisin iloisin mielin tietäen, että saan tehdä sitä mitä rakastan. Selkeä unelma minulle on tästä jo muodostunut ja ideoita asian tiimoilta olen pyöritellyt mielessäni jo tovin, mutta en vain ole vielä uskaltanut ottaa sitä suurta askelta, sillä pelkään vielä liikaa siihen liittyviä riskejä. Mutta ehkä vielä joku päivä uskallan…


Mietin, että kenelle antaisin tunnustuksen eteenpäin, kun tunnustus on kiertänyt jo jonkin tovin blogistaniassa. Päätin sitten laittaa tämän eteenpäin vain näille kolmelle blogille (toivottavasti ette ole tätä jo saaneet):


Sinisen talon kuulumisia
Villa Brickyard
Sisustus aitan emännän elämää


Olkaapa hyvät arvon leidit!:)


4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon haasteesta, olen kyllä tuon tehnyt jo varmaankin kolme kertaa mutta aina se on ilo täyttää kun kerkiää :))

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaa, olen otettu tästä Tunnustuksesta, kiitos kaunis sinulle.:) En ole saanut tätä aikaisemmin eli saan vastata tähän ekaa kertaa!!:0)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis ihanasta tunnustuksesta, olen otettu:) Laitoin aikaisemmin päivällä kännykästä kommenttia tänne mutta liekö tullu perille? Minäpä rupean tutkimaan blogiasi nyt tarkemmin ja liityn lukijaks jos en vielä jo sitä ole. Ihanalta näyttää täällä blogissasi.

  VastaaPoista
 4. Kivat tunnustukset! Ihanaa, että on läheinen suhde äitiin, mullakin on :) Ja toivon, että suhteeni omaan tyttööni tulee olemaan jatkossakin lämmin ja läheinen...

  Uskalla toteuttaa haaveesi, mitä ikinä ne ovatkaan!

  VastaaPoista