sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Elämä jatkuu

Viikonloppu alkaa olla pikkuhiljaa ohitse ja katseet kääntyy taas uuteen, alkavaan viikkoon. Täällä kulunut viikko meni kyllä aika sumussa viimeaikaisten tapahtumien johdosta eikä iltaisin töistä palatessa huvittanut tehdä juuri mitään. Makasin sohvalla ja katsoin telkkaria...Siinäpä minun hurja ohjelmani. Suuri kiitos teille kaikille viesteistänne ja osanotoistanne, ne lämmittivät suuresti sydäntä, joka yrittää kovasti toipua rakkaan menetyksestä. Olette kaikki ihania ja olen todella otettu, että täältä blogimaailmastakin löytyy teidän kaltaisia hengenheimolaisia, joille voi kertoa myös suruista ja murheistaan.

Elämä kuitenkin jatkuu kaikesta huolimatta ja sen mukana alkoi myös meidän keittiöremontti. Purku alkoi eilen ja sen jälkeen meillä onkin vallinnut totaalinen kaaos, kun keittiön tavaroita on alakerran huoneissa varastoituna. Mutta kyllä tämän kestää, kun tietää mikä odottaa urakan palkintona. Ja helppoahan minulla lopulta on, odotan vain valmista lopputulosta.;) Itse ei tarvitse tehdä muuta kuin pyyhkiä kaapit ja laittaa tavarat paikoilleen. Mutta tästä tilanteesta lähdettiin eilen...


Ja tältä täällä näytti tänään aamulla.


Että ehkä pikkuinen tovi vielä vierähtää, ennen kuin on valmista.;)

Äitini tuli myös käymään viikonloppuna ja pidimme toisillemme seuraa miesten tehdessä remonttia muun muassa siivoamalla pihaa, virittelemällä jouluvaloja ja käymällä metsässä sammaleen hakureissulla. Pitihän sitä minunkin testata niitä useassa blogissa värkättyjä sammalpalloja ja samalla tässä hieman tarkemmin tuota kuvankäsittelyohjelmaa...Kiitos äiti viikonlopusta ja juttuseurasta, oli mukavaa!:)

Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille, mukavaa kun olette liittyneet seuraani. Voikaa hyvin ja kuullaan taas!

3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että on jo pikkuisen parempi olo <3! Jännityksellä jään odottelemaan keittiön valmistumista :O)

  VastaaPoista
 2. Ai että miten ihanan blogin löysin <3

  VastaaPoista
 3. Minna: Kiitos..Onhan täällä tapahtunut jo vaikka mitä, siitä ihan pian lisää...;)

  Nina: Kiitoksia ja ei muuta kuin tervetuloa!:)

  VastaaPoista