perjantai 11. marraskuuta 2011

Täynnä touhua...

...ovat viime päivät olleet. Meillä remontti jatkuu ja pienten vastoinkäymisten myötä varmasti vielä ainakin viikon verran. Tapettien mukana oltiin saatu väärät asennusohjeet, joten oli lähellä ettei minun pitänyt lähteä valkkaamaan pikana meille uusia tapetteja. Onneksi mies rupesi ihmettelemään ajoissa asennustulosta ja vaikka joutuikin repimään jo laittamansa pois seinistä, niin silti rullat riittivät. Rautakaupassa pahoittelivat suuresti tapahtunutta ja asian osalta siis loppu hyvin kaikki hyvin. Noh, siinä meni yksi päivä. Tasoja asennettaessa taas vanha talomme teki tepposen ja ei niin suorien seinien takia asennus oli enemmän kuin haasteellista. Siinä meni toinen päivä. Ja nyt täällä laitetaan laattoja välitilaan. Vielä kaikki mennyt ihan hyvin ja nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että menee loppuun asti. Ja jos aikataulu hieman venyy, niin eipä se ole kovin vaarallista. Pääasia, että mitään suurempaa katastrofia ei satu. Ja tällaistahan tämä remontointi on, pieniä yllätyksiä saattaa homman aikana ilmetä.:)


Itse olen ollut töissä alkuviikon miehen ahertaessa appiukon kanssa kotona, mutta nyt on minullakin vapaapäivä ja töhin menen vasta tiistaina, ah autuus. Lyhyt loma kyllä mutta hyvää tekee sekin. Koska keittiöstä ei nyt ole vielä laittaa teille kuvia, niin laitanpa hieman tunnelmakuvia meidän työhuoneesta.Sain kesällä tuon vanhan oven appivanhemmiltani, jotka taas olivat saaneet sen mökkinaapuriltaan. On kuulemma jonkun vanhan, jo puretun, Helsinkiläisen tyttökoulun ovi. Juuri sopivan kokoinen ja kulunut minun makuuni. Täytynee vielä laittaa siihen joku kranssi roikkumaan ja ehkä joku teksti. Tai sitten näin joulunaikaan koristaa vaikka valosarjalla.
 


Muuten meillä on kotona enemmän pastellisävyjä sisustuksessa, mutta tästä huoneesta halusin tehdä tällaisen "jenkki" tyylisen.

Tämä lähtee nyt jeesaamaan miestään rempassa, joten palaillaan asiaan taas muutaman päivän päästä. Pitäkää peukut pystyssä, että yllätykset tämän homman osalta olisi nyt nähty ja loppu sujuisi kuin rasvattu.;)

8 kommenttia:

 1. Täällä pidetään peukkuja jotta kaikki menis hyvin :)

  Ihan jänskättäää nähdä keittiö valmiina!

  VastaaPoista
 2. Ihana tyohuone ja tuo ovilöytö!! <3

  Pahoillani koiran menetyksestä,lemmikistä luopuminen on kamalaa..:'(

  Mukavia vapaita!!:)

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvää tulee..ja varmasti kaunista! Ainakin välitilan laatat näyttävät lupaavilta ;)
  Kaunis työhuone!
  Hyviä remppailuita ja keittiökuvia odotellen jahka saatte valmista...

  VastaaPoista
 4. Tuo tapetti näyttää kivalta, katselin jossain vaiheessa samaa meillekin makkariin. Kunpa olisi mullakin työhuone valmis, mutta se näyttää olevan remontin tärkeysjärjestyksessä viimeisellä sijalla.. :/ Mukavia remonttipäiviä! Toivottavasti ei tule enempää mutkia matkaan...

  VastaaPoista
 5. Kuinka kaunista! Ihan mieletön tuo ovikin <3

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille yhteisesti, onhan täällä koettu remontin osalta kaikenlaista sitten viime postauksen, mutta eteenpäin on silti menty. Eli pikkuhiljaa se valmistuu...;)

  Työhuone alkaa olla pikkuhiljaa sisustukseltaan valmis, vielä muutama taulu ja kello seinälle, niin se ois siinä.:)Ovi on kyllä juuri sellainen kun olin aina toivonutkin, ihanan kaponen ja kulunut, mutta ei kuitenkaan liian kulahtanut.

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle:)
  Ihana blogi sinulla ja liityinkin lukijaksesi!:)
  Tosi kauniille näyttää työhuoneessa!

  VastaaPoista
 8. Tänne jostakin tupsahdin ja hyvä niin, kaunista!!:) Tsemppiä remonttiin!!:) Vanha on vain parasta, eiks niin?;)

  VastaaPoista