sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Nuhainen arvonta

Täällä sitä taas ollaaan, kotiutuneena tuolta Länsi-Suomesta. Työreissu meni hyvin, mutta tuliaisina toin sitten kotiin kunnon räkätaudin, joka pakotti jäämään perjantainakin kotiin. Eilinenkin vietettiin visusti peiton alla ja vasta tänään olen uskaltautunut tekemään jotain. Tosin pienissä erissä, sillä pää tuntuu hajoavan hetkenkin pystyssä olon jälkeen. Mutta mutta, nyt siihen arvontaan. Virallisena valvojana toimi meidän vakiovieras Veera......jonka mielenkiinto asiaan lopahti ehkä noin minuutin jälkeen, kun oma pesä ja uni kutsui. Joten se on nyt teidän vain luotettava arpojaan, että kaikkien sääntöjen mukaan on menty.;) Mutta nyt siis sitä rumpujen pärinää...ttrrr.....ja voittajaksi selviytyi... Iida Emilia! Onneksi olkoon! Laitteletko minulle tuohon sähköpostiosoitteeseen yhteystietosi, niin laitan paketin tulemaan.:)

(jostain syystä en saanut kameralla tarkempaa kuvaa, mutta kyllä tuosta nyt selvän saa)
Flunssa kun iski, niin täällä kotona ei ole oikein tapahtunut mitään. Olen vain viritellyt meille kynttilöitä ja pötkötellyt sohvalla. Yrittänyt levätä sen minkä vain voi.
 Huomenna pitäisi jaksaa raahautua töihin, kiva kiva. Varsinkin nyt kun tietää, että on rankka viikko edessä. Paljon töitä ja puolikuntoinen olo, siitä se lähtee. Noh, nautitaan nyt vielä sunnuntai-illasta, tää lähtee nyt suihkuun ja yrittää saada itsensä edes jonkunlaiseen edustuskuntoon, että kehtaa huomenna uskaltautua ihmisten ilmoille. Tsau!:)

 


P.S. Arvonnan myötä olen saanut ihan huiman määrän uusia lukijoita, tervetuloa kaikille yhteisesti. Toivottavasti viihdytte blogini parissa vielä pitkään.:)

7 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Ja arvonnan järjestäjälle pikasta paranemista!!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Kyllä se niin näyttää olevan, että kun yhdessä blogissa arvonnan voittaa pian tulee toinen voitto toisessa blogissa ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle ! Sinulle toivotan pikaista paranemista ♥

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta!!! Nythän mua onni potkii, kun juuri Senninkin arvonnassa voitin :) Kiitos, kiitos kovasti!

  Pikaista paranemista sinulle! Flunssa on kyllä ärsyttävä tauti, mutta onneksi se yleensä muutaman päivän jälkeen helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Blogistani löytyy sulle tunnustus, käy kurkkimassa :)

  VastaaPoista