lauantai 8. lokakuuta 2011

Black & white

Täällä on vihdoin saatu kesävärit pois sisustustekstiileistä ja jotain syksyisempää on hiipinyt tilalle. Länsi-Suomen reissulla tuli käytyä Raision Ikeassa ja alla olevaa kangasta tarttui sieltä mukaan.


Tämä on taas sarjassamme näitä mitä en olisi koskaan uskonut meille sisustuksessa tulevan, nimittäin mustaa väriä. Mutta nyt jotenkin tuo meidän ruokahuone oikein huusi sitä ja sen mukaanhan se oli sitten mentävä.;)




Mieheni pyöritteli tuossa silmiään kun ompelin noita verhoja ja ihmetteli, että kuinka monet vaihtoverhot sitä on oikein oltava yhteen huoneeseen. Ei ne miehet vaan aina ymmärrä...Mutta kovin oli tyytyväinen tulokseen ja kuulemma mieluisin sisustus tähän mennessä hänen mielestään. Hassu se on.:)




Meille tulee kohta kummityttömme vanhemmat meille viettämään iltaa, joten siirryn tästä pikkuhiljaa ruokavalmistelujen pariin. Sain tuossa vielä yhden tunnustuksen Janskulta, palaan siihen sitten hieman paremmalla ajalla, tämä oli nyt tällainen kuvilla kyllästetty "pikapostaus".:)



Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille, voikaa hyvin!


12 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköistä!! <3 Tykkään tosi paljon! <3
    Mukavaa iltaa!:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä onkin kivan näköistä! Mulla oli sama juttu tuon mustan kanssa, en olisi uskonut että sitä tulee sisutukseeni, mutta makuuhuone on nyt valko-musta =D Niin se maku kehittyy vuosien varrella.

    Mukavaa iltaa teille!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivalta näyttää nuo verhot!!!
    Mukavaa viikonloppua Sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Oi,miten kaunista!!!täällä uusi lukijasi..

    VastaaPoista
  5. Ihanalta näyttää! Tuo kangas on mun ehdoton lemppari ja meillä sitä onkin tuolla yläkerran aulassa, niiiiin kiva!
    Oikein ihanaa la-iltaa sinne!

    VastaaPoista
  6. No kyllähän vaihtoverhoja olla pitää ;) Ihanasti muuttui ilme taas huoneessa. Todella kaunista <3

    Ps: Onkos ne mun sähköpostit tulleet perille tuota arvontaa koskien? ;)

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Tulipas verhoista kivat :) En olisi kyllä uskonut, kun kangasta hypisteltiin; on sulla vaan hyvä maku :) Terkkuja täältä siskolta ja pikkumieheltä!

    VastaaPoista
  8. Hei!
    Löysin lukijaksesi toisen blogin kautta....mukava löytö:)

    VastaaPoista
  9. hellurei! Tuli muuten ihana arpajaisvoitto perille. Kiitos kovasti :)

    VastaaPoista
  10. Kiitokset teille kaikille kommenteista! On ollut arki sen verran kiireistä viime aikoina, etten ole edes ennättänyt vastakommenttia jättämään, saati uutta postausta. Mutta kirjoittelen kyllä kuulumisia heti jahka kerkiän.

    Musta miellyttää sisustuksessa kyllä kovasti silmää, ja kohta sitä tulee meille vielä vähän pysyvämmin lisää kotiin. Siitä sitten seuraavassa postauksessa...;)

    Siskoseni: kiitos nyt, vallan punastun täällä. Ja vaikka kangas tuntui hirmu ohuelta hypistellessä, niin ei se siltä nyt (onneksi) ikkunoissa roikkuessaan näytä. Että kerrankin sain hyvää halvalla, verhoille tuli huimat 6 euroa hintaa.:) Jokos teillä on muuten uudet tapetit seinillä?;)

    IidaEmilia: Hienoa, että tuli perille. Toivottavasti oli mieluisat.:)

    Tervetuloa Riitta Sinikka ja MaMMeli, ihanaa saada uusia lukijoita joukkoon!

    VastaaPoista
  11. Tosi nätiltä näyttää! Hienot verhot! Ja tosiaan jännä miten sitä alkaa kaivata tummempia sävyjä kotiin syksyn edetessä.
    Mukavaa sunnuntaita sinne :)

    VastaaPoista