sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Voittaja on löytynyt!

No niin, sitten sen arvonnan pariin. Lippuset on leikattu ja laitettu viralliseen arvonta-astiaan, jona toimii muuten ensimmäinen greengate ostokseni, latte muki. :)


Jep, mutta sitten itse asiaan. Ei muuta kuin käsi kuppiin...


Hämmennetään hieman...


Ja lopulta sieltä nousee yksi lappunen, jossa lukee...TiinaK! Onneksi olkoon voittajalle!:)

TiinaK kirjoitti:

"Kahdella arvalla mukana. Löysin blogisi vasta muutama minuutti sitten. Ensisilmäykseltä tämä näyttää kivalta. Itse tykkään seurailla blogeissa sisustus juttuja ja poimia kivoja ideoita omaan kotiin. Nyt täytyy selata tämän sinun blogisi vanhemmat jutut läpi ja ihastella :)"


Laitatko Tiina minulle yhteystietosi sähköpostiin villaviolet@wippies.fi, niin pistän kyltin postiin.:)

Kiitoksia vielä kerran kaikille osallistujille ja uusille lukijoille tervetuloa!
Meillä on tänään vietetty ihan rauhallista kotipäivää. Keli on ollut ulkona mitä upein, aurinko on paistanut koko päivän ja käytiinkin mieheni kanssa pienellä kävelyllä raikkaassa pakkaskelissä. Mittari näyttää -16,3 astetta, mutta hyrr, kyllä se vaan tuntuu kylmältä. Ja ei näy loppua näille pakkasille, ensi viikolla pitäisi olla Lappeenrannassa joka päivä reilut -20 astetta. Vaikka talvi-ihminen olenkin, mutta kyllä alkaa jo minulle piisaamaan tämä talvi. Kovasti mieli haikailee jo kevättä ja lämpimiä kelejä. Niitä odotellessa...

Laitanpa tähän loppuun teille vielä muutaman tunnelmakuvan meiltä ruokailuhuoneesta. Kuvat on otettu joskus tammikuun lopulla. Nämä ihan siksi, että meillä tämä huone kokee ihan piakkoin pientä muutosta. Enempää en nyt siitä kerro, mutta kunhan kaikki on valmista niin tulen kyllä laittamaan siitä teille kuvia.;)

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja kaikkea hyvää teille alkavaan viikkoon.


6 kommenttia:

 1. Arvonnan voittaja täällä sai mahtavan piristyksen tähän sairastamisen keskelle :) Laitoin sähköpostia tulemaan.
  Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen ruokailutila. Tykkään tuosta raitatapetista!!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle. Upealta näyttää kotinne.

  VastaaPoista
 4. Onnea täältäkin voittajalle!

  Kaunis ruokailuhuone!! Nuo tabletit pöydällä syötävän ihanat! Itselläni saman sarjan pöytäliinat verhoina roikkumassa, tykkään!! :-)

  VastaaPoista
 5. TiinaK: oleppa hyvä.:) Paketti lähti tänään postiin.

  Hanni: Kiitos, tuo ruokailuhuone on meidän talossa se meikäläisen suosikki. Siksi siitä varmaan tulee niin paljon kuvia tänne laitettua...:) Raitatapetti oli ihan mieheni valinta. Täytyy sanoa, että nappiin meni.:)

  Johanna: Ihanaa kun aina jaksat jättää kommenttia. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  Laura: Niin, nuo tabletit on kyllä aika ihanat. Meiltä löytyy nuo kaitaliinanakin, tosin mustan ja harmaan sävyissä. Pöytäliinan olisin meille halunnut, mutta niitä ei enää Hemtexillä ollut.

  Niina: Kävin blogissasi ja voi mikä minua siellä odottikaan! Kiitos tuhannesti!:)

  VastaaPoista