maanantai 28. helmikuuta 2011

Ja tästä se taas lähtee...

...nimittäin uusi viikko uusine kujeineen. Miksi nuo viikonloput menee aina noin nopeaan ohi? Tekemistä olisi aina ihan hirmuisesti ja levähtääkin haluaisi edes hetken. Miksi meillä kaikilla ei voisi olla vapaata 5 päivää viikossa ja töitä 2? Ja tietty samalla palkalla.:) Kannatan!

Täällä uusi viikko lähti käyntiin jumpan merkeissä.  Kävin nimittäin äsken Bodypumpissa ja uusi ohjelma oli ensimmäistä kertaa testissä. Ja nyt on niin jalat kuin kädetkin aivan velliä...ja huomenna pitäisi mennä toiseen suosikkijumppaani Bodycombattiin. Saas nähdä kykeneekö sitä...Minulla aina tuo jumpassa käynnin into vaihtelee aika paljon. Välillä ei malttaisi odottaa, että pääsee kunnolla rehkimään ja toisinaan pitää ihan tosissaan piiskata ja tsempata itseään, että jaksaa raahautua kotisohvalta kuntoilun pariin. Mutta kyllä sitä sitten vaan on hyvä olo kun on jotain tehnyt. Miten teillä muilla, maistuuko liikunta ja kuinka usein?

Tuossa ennen jumppaan lähtöä räpsin muutaman kuvan meidän kodarista. Olen viritellyt sinne tässä viime aikoina kaikkea pientä sisustus"härpäkettä" ja yrittänyt somistaa tilaa parhaani mukaan.


Ikeassa käydessämme tarttui mukaan nuo koukut ja taulut kuvineen. Tarratekstin tilasin täältä yhdestä sisustusliikkeestä. Ja tällainen seinästä sitten tuli.:)


Huoneessa oleva korituoli on mieheni siskolta saatu tai siis pelastettu, kun sitä oltiin viemässä kaatopaikalle. Nuo siinä olevat tyynyt olin tehnyt jo aikaisemmin, mutta istuivat tuohon tuoliin niin hyvin, että löysivät uuden paikkansa siitä.
Saimme minun appiukoltani hänen kunnostaman pyykkilaudan ja anopin kutoman kranssin, johon itse lisäsin hieman koristeluja. Laitoimme mieheni kanssa molemmat meidän kodinhoitohuoneen seinälle ja ovat kyllä yhdessä aika sievät.

 
Nyt lähden tästä saunaan ja toivotan teille kaikille oikein aurinkoista viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kauniin näköistä siellä teillä-

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kodarista, tosi kauniilta näyttää! Korituoli on oikea kaunotar ja ruukku ja kruunu myös! Kivaa maaliskuuta toivottelen! :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana tunnelma tuolla kodinhoitohuoneessanne! Tykkään tuosta musta/valkoisuudesta :)

  Ps: Itse teen vain kolmipäiväistä työviikkoa, ja mä NIIN kannatan sitä ( paitsi palkkapäivänä ;)

  VastaaPoista