torstai 24. helmikuuta 2011

Tunnustus


Käväisin eilen Niinan VaniljaHouse -blogissa ja voi mikä ihana yllätys minua siellä odottikaan. Minun ensimmäinen blogitunnustus!:) Kiitos Niina!


The Gorgeous Blogger on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?
Tämä piti ihan käydä lunttamaassa...;) Ensimmäinen postaukseni näyttäisi olevan julkaistu 28.7.2010. Eli bloggailua on nyt harrastettu reilu puoli vuotta.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Lähinnä perustin blogini aikanaan kirjoitellakseni kaikkeen sisustukseen ja remontoimiseen liittyvää, ja tietysti runsaan kuvamäärän kera. Ainakin tähän mennessä blogini on tällä ajatuksella toiminut, joten sillä varmaan jatketaankin. Mennään sen mukaan mikä tuntuu hyvälle.:)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jaa-a...olen tästä kysymyksestä monen muun blogin pitäjän kanssa samaa mieltä, että aika vaikea ompi...En usko, että blogini on sen erityisempi kuin mikään muukaan. Mutta ainakin tämä on minun näköiseni, niin ulkoasultaan kuin jutuiltaankin.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Tähän taidan ottaa pätkän ensimmäisestä postauksestani, joka toimii tässä hyvin vastauksena: "No niin, oli se vaan minunkin aloitettava oma blogi. Olen paljon lueskellut muiden blogeja ja katsellut heidän kuviaan ihanista kodeista. Ja nyt kun vihdoin ja viimein löysimme mieheni kanssa meidän oman ihanuuden, totesin, että nyt on hyvä hetki aloittaa oman blogin kirjoittaminen.:)"

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin olla ylipäätään parempi ottamaan valokuvia ja sitä kautta tarjoamaan teille kauniimpia kuvia katseltavaksi. Tosin se vaatisi jo ihan ensimmäisenä paremman kameran. Joulupukille pikku vinkki...;)
 
Minulle tämän blogin ulkoasu on vielä sellainen, että en oikein ole varma millainen haluaisin sen tarkalleen olevan. Eiköhän se tästä ajan myötä muokkaudu ja löydä oikeanlaisen ilmeen. Mutta muuten olen tyytyväinen ihan tällaisenaan.:)

Tunnustus on tainnut kiertää jo vaikka kuinka monessa blogissa ja taitaa olla jo mennyt näihin seuraaviinkin. Mutta halusin siitä huolimatta antaa tunnustuksen näille kolmelle blogille, jotka ovat suosikkejani ja minusta tunnustuksen vain yksinkertaisesti ansainneet:

Maalaisunelmaa
Onnela maalla
Pieni pilvenhattaraIhanaa torstai-iltaa teille kaikille. Jihuu, huomenna onkin jo perjantai!
Kuulemisiin!

1 kommentti:

  1. No voi että, kiitos Salla tuhannesti <3 Ja onnittelut omasta tunnustuksestasi :) Lähdenpä nyt tekemään postausta...

    Ihania kuvia muuten edellisissä postauksissa! Todella kaunis ruokailutila teillä ja noi ikkunanpokatkin niin suloiset :)

    Leppoisaa pian alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista