perjantai 14. tammikuuta 2011

Pitkästä aikaa

Hohoi!

Näin se käynnistyi taas uusi vuosi uusine kujeineen. Itse pidin pitkän loman töistä ja tauon blogistaniasta. Tuntuu, että viimeisen kahden viikon aikana on ollut enemmän tekemistä ja touhua, kun on edes sallittua. Uusi vuosi, mieheni syntymäpäiväjuhlat, yms. Ja siihen vielä päälle joulun välipäivien sairastelu, niin soppa on valmis. Useista blogeista olen tässä lukenut, että monella on ollut taukoa niin blogin kirjoittamisesta ja sisustuksestakin. On tullut niin sanottu ähky. No täällä suunnalla on ollut vähän samanlaista tunnetta ilmassa ja olin ihan pakko pitää vähän kirjoittamisesta taukoa. Nyt kuitenkin loman jälkeen virtaa on taas toisella tavalla. Ja oli aivan ihana huomata, että olen taas saanut monta uutta lukijaa! Ei muuta kuin tervetuloa teille kaikille. Ihanaa, että olette löytäneet blogiini.:)

Mietin tässä, että mitäs nyt vuoden ensimmäisessä postauksessa teille kirjoittelisin. Ja ajattelin sitten laittaa teille kuvia ostoksista, joita itse asiassa tein jo tuossa ennen joulua. Ostin nimittäin meille yläkertaan olohuoneeseen muutaman uuden lampunvarjostimen.
Jalkalamppu sai uuden varjostimen ja telkun viereen ostin pienemmän lampunjalan ja siihen samanlaisen, pienemmän varjostimen.
Olin noita kyseisiä varjostimia ihastellut paikallisessa sisustusliikkeessä varmaan jo vuoden päivät, mutta aina sitten siirtänyt hankintaan nuukuuksissani. Mutta nyt ennen joulua jouduin siirtämään jalkalampun edellisen varjostimen toiseen paikkaan, niin lamppu jäi ilman varjostinta. Noh, tunsin tilaisuuteni koittaneen ja painelin hyvällä omallatunnolla liikkeeseen ostoksille. Ja siinä ne nyt nököttävät.:)Samaisissa kuvissa muuten vilahtavat jo syksyllä ostamani rullaverho ja siihen sopivat tyynynpäälliset. Nämä kyseiset tuotteet tilasin MyDreamhome nettiputiikista. Kiitokset niistä vielä AnnHelenille!

Ihanaa viikonlopun odotusta teille kaikille, palataan taas pian asiaan!

6 kommenttia:

 1. Kauniit lampunvarjostimet ja kaunista muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tunnelma kaikenkaikkiaan. Ihanat värit tekstiileissä. :)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunista tosiaankin kodissasi ja superkiva tuo ruututapetti!

  VastaaPoista
 4. Kaunista teillä! Meillä on tuo sama tapetti alakerran vessassa puolipaneelin yläpuolella ja tuo sama laskosverho keittiön ikkunassa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille kaikille! Tykkään itse ihan hirmuisesti tuosta tapetista, se osoittautui vielä ihanammaksi kuin mitä ajattelin. Ja uskokaa tai älkää, kaikkein helpoin tapetti meidän mielestä asentaa kuviosta ja vanhan talon vinoudesta huolimatta. Kuvio on nimittäin niin elävä, että saumakohtia on vaikea yhdellä vilkaisulla löytää ja näin ollen pienet virheet ei satu silmään.;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis tila. Ruututapettia metsästäessä löysin tieni blogiisi, jota alan ihan just tarkemmin selailemaan. Mikä on tuo ihana ruututapetti teillä?

  -Tuija-

  VastaaPoista