perjantai 28. tammikuuta 2011

Numeroita

Ihanaa, se on perjantai! Olen koko työviikon miettinyt, että mitä kaikkea sitä tekisikään viikonloppuna ja tänään aloitin sitten ensimmäisellä hommalla listallani. Tilasin nimittäin tuossa jokin aika sitten portaisiin tarranumerot ja nyt sain ne vihdoinkin asennettua. Kyllä tuo nyt oli sellainen viimeinen silaus, jota ne minusta kovasti kaipasivat, vai mitä mieltä olette?:)
Postissa tuli tänään nuo talolyhdyt, jotka tilasin jo marraskuussa. Tai noh, minulle tuli kaksikin pakettia jo ennen näitä kappaleita, mutta molemmissa paketeissa toisen lyhdyn lasi oli rikki. Nyt pitkä odotus palkittiin.Tässäpä vielä muutama yleiskuva meidän alakerran "aulasta", jos tuota pientä tilaa nyt aulaksi voi sanoa...;) Eli kuvat on otettu keittiöstä. Heti oikealta mennään eteiseen ja toinen oviaukko oikealla on meidän työhuoneen. Puulatikolta kun taas kurvataan vasemmalla, niin mennään meidän kodariin josta taas pääsee suihkutiloihin ja saunaan.

Kuvissa muuten vilahtaa pieni karvaturri, jota mieheni sanoo lamppuharjaksi.;) Koiruus on äitini ja nimeltään Veera. Äitini on lomareissulla kolmisen viikkoa ja sen aikaa haukku on meillä hoidossa. On kyllä maailman ihanin koira. Rauhallinen ja kiltti, tosin ehkä ikäkin jo siihen vaikuttaa. Ensi kesänä tulee nimittäin 13 vuotta täyteen.:)


Me täältä Veeran kanssa toivotellaan teille kaikille blogiystäville mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Todella kaunista teillä. Postaista tuli kyllä upeat ja numerot kruunasivat ne. Oikein onnistuneita muutoksia.

  VastaaPoista
 2. Numerot rapuissa tosi kivat :) Taloista tulee hauskat varjot seiniin. Aulanne on todella viihtyisän näköinen ja mikä suloinen vanha rouva siellä onkaan maton päällä ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. kaunis blogi sinulla olen käynyt täällä(kin) mutta taidan vasta jättää nyt ekan kommentin :) aivan ihanat portaat. Aikaisemminkin jossain oli numeroidut portaat ja jäin niistä haaveilemaan. Tarvitsen vain portaikkoon ensin maalia :D mukavaa Sunnuntai päivää..

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia taasen teille kaikille!:)

  Aula alkaa olla valmis lukuunottamatta tuota kauheaa sähkökaappia portaikon seinällä. Se on niin järkyn ruma...murr...Olen pähkäilly pitkään mitä tuohon keksisi peitoksi. Lopputuloksen pitäisi olla kuitenkin siisti eikä ulottua liian pitkälle portaikkoon, ettei siihen aina jää olkapäästään kiinni, oli siinä sitten peittona mikä tahansa härdelli...Täytyypi vielä pohtia tovi.

  VastaaPoista
 5. Oih miten kaunista! Nuo numerot on kyl suloiset :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Portaat ovat todella kauniit nyt! Muutenkin näyttää niin harmoniselta!

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Ekaa kertaa eksyin tänne blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja kylläpä teillä on ihana koti :) Tulen varmasti uudestaan!

  VastaaPoista