lauantai 22. tammikuuta 2011

Lauantaina

Kyllä tätä on taas odotettu. Saa olla kotona, rauhoittua ja vain olla. Takana on todella hektinen työviikko ja perjantaina olin niin väsynyt, että meinasin iltapalalla ruokopöydän ääressä nukahtaa. Ylitöitä tuli tehtyä jonkun verran ja sen sain tuntea loppuviikosta jäsenissä asti. Kyllä se vaan vaatii veronsa.

Tänään päätin pitää vapaapäivän kaikesta touhusta ja pyhitin päivän kokonaan itselleni. Mieheni touhusi autotallissa omien juttujensa parissa, joten minä kävin kaupungilla ostoksilla. Tuolla reissulla tarttui mukaan tämä RM:n "tähtialunen".
Piipahdin myös Kodin ykkösessä ja voi taivas mitkä alennusmyynnit siellä oli. Sieltä lähti myös mukaan kotiin muutama sisustusjuttu, mutta niistä sitten joskus myöhemmin. Kunhan tavarat löytävät paikoilleen, niin laitan niistä teille kuvia. Mutta siis sielllä kannattaa piipahtaa.:)

Nyt alan hiljalleen raahautua sohvalle ja odottamaan Putousta. Munamies on vaan niin ihana! Katsokaahan tekin.:)

3 kommenttia:

 1. Tossa RM:n tähtialusessa on just kaikki ihana....se on tähti ja rottinkia...molemmat mielyttää...meille tulee varmasti sellainen jos toinenkin kunhan pääsen Hesaan RM:n liikkeeseen.

  Joo Munamies saa nauramaan pelkällä olemuksellaan saati sitten kun avaa suunsa :DD

  Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Hei Päm ja kiitos kommentista. Niin, kyllä se vaan miellyttää minunkin silmää. Nyt en raaskinut ostaa kuin yhden, mutta voi olla, että niitä vielä muutama meille myöhemmin tupsahtaa.;)

  Munamies pastilleineen oli kyllä eilen taas niin suloinen, eihän siitä voi olla pitämättä.:)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogiisi sattumalta. Teillä on kaunis koti!

  VastaaPoista