maanantai 9. elokuuta 2010

Huh hellettä...

Viikonloppuna lämmintä piisasi ja aurinkoa, mikä oli hyvä, sillä oli ystäväni polttarit, joita olin kaason ominaisuudessa järjestämässä. Vaikka ainakin oma helteensietokykyni alkaa olla jo koetuksella, oli tällainen keli parempi vaihtoehto polttareille kuin kylmä ilma ja kaatosade. Polttarit sujuivat ongelmitta vaikka tämä kaaso kyllä stressasi ja jännitti päivää aika paljon.;) Perjantaiyönä ajatuksissa vain pyöri seuraava päivä ja sen kaikki järjestelyt. Unta sai toden teolla odotella, kun koko ajan vain mietin, että olenko nyt varmasti muistanut kaiken tehdä ja pakata tarvittavat tavarat mukaan. Mutta kaikki meni hyvin ja morsmaikkukin vaikutti todella onnelliselta ja tyytyväiseltä päiväänsä. Yömyöhään nukkumaan käydessä sain vielä halauksen ja kiitokset ihanasta päivästä. Se jos mikä lämmitti mieltä, sillä ystävällenihän päivää olin järjestänyt ja tärkeintä oli, että päivä oli hänen näköisensä.




Mieheni lähti eilen työmatkalle Saksaan ja nyt olenkin sitten leskenä koko viikon. Remontti ei siis edisty viikkoon mihinkään ja kamerankin mokoma vei mukanaan, joten kuvia en saa blogiin otettua. Onneksi olin kuitenkin kaukaa viisas ja napsin muutaman kuvan tuossa viime viikolla meidän pihasaunasta. Se on meille molemmille hirmuisen rakas ja ehdottomasti yksi niistä asioista, joka sai meidät taloomme ihastumaan. Pihasaunassa on jotain sellaista taianomaista tunnelmaa, jota en oikein osaa selittää. Saunarakennus on peräisin vuodelta -34 ja sitä on vain hieman korjattu ajan mittaan. Ehkä juuri siksi se on niin viehättävä. Tosin kattopellit rakennukseen tulee kuulemma mieheni mukaan ensi kesänä uusia, kun nykyinen vanha katto hieman vuotaa. Ja kun mieheni on peltialalla, olisihan se aikamoinen häpeä, jos omassa pihapiirissä olevien rakennusten katot eivät ole kunnossa. Samalla taitaa leikkimökkikin saada uuden katon päälleen.







Pihassamme ei vielä ole yhtään kukkapenkkiä ja taitaa niiden laittaminen sekä rakentaminen jäädä ensi kesään. Äitini kävi meillä vähän aikaa sitten kylässä ja suunnitteli jo pihasaunan päätyyn kukkapenkkiä. Hän on todellinen viherpeukalo ja voinkin näin antaa hänelle täysin vapaat kädet pihasuunnittelussa. Itse nautin suuresti äitini kanssa kukkakaupoissa kiertelystä ja kaikkien erilaisten kasvien tutkimisesta. En malttaisi millään odottaa, että saan upottaa sormeni multaan ja tuoda hieman kukkaloistoa meidän pihaan. Ja kyllä jonkunlaisen suihkulähteenkin sinne haluaisin, mutta en tiedä vielä minne ja millaisen…



Äitini tuleekin nyt viikoksi vierailulle luokseni kun mieheni on reissussa. Suunnitelmissa on ainakin saunomista, hyvää ruokaa, shoppailua ja elokuvissa käyntiä. Vaikka miestäni tulee ikävä varmasti jo tänään, niin on näitä naisten päiviäkin ihana viettää.:)

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa teille kaikille toivotellen,



3 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle ja tykkäsin heti blogisi tyylistä. Kirjauduin myös lukijaksesi:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! löysin Sanna-Riikan blogin kautta tänne... Ihana sininen talo teillä!

    VastaaPoista
  3. Hei! Minäkin löysin tänne ja mielenkiinnolla jään seurailemaan. Ihkun värinen tuo teidän talo:)

    VastaaPoista