maanantai 3. syyskuuta 2012

Menneen viikonlopun tunnelmia

Ulkona tuoksuu ja näkyy syksy, ihanaa...Vaikka kesästä pidänkin, niin syksyssä on sitä omaa taikaansa, joka sitten inspiroi minuakin muuttamaan meidän kodin sisustusta taas hieman tummemman sävyiseksi. Ruokahuoneesta pesin ikkunat ja vaihdoin samalla verhot ja muita tekstiilejä. Tosin huomasin juuri, että kalenteri on jäänyt päivittämättä, mutta älkää antako sen häiritä...;)
 

 
 Kynttilöitä on palanut koko viikonlopun ympäri taloa, olenkin tunnustautunut todelliseksi kynttilähulluksi. Mies tuossa eilenkin naureskeli minulle kun laittelin niitä joka paikkaan palamaan, olen kuulemma hassu sipistelijä.;) Mutta kyllä niistä tulee vaan niin ihanaa tunnelmaa.
 

  
Ja takkaakin lämmitettiin sitten ensimmäisen kerran viikonlopun aikana, ei niinkään lämmön takia, vaan kunhan tunnelmoitiin yhdessä takan ääressä tulta katsellen villasukat jalassa.
 
 
  Näiden kuvien myötä ihanaa syksyn tuoksuista viikkoa teille kaikille!
 

13 kommenttia:

  1. Mua ihmetyttää että miksi sisustusta pitää syksyn ja talven tullen nimenomaan tummentaa? Mulle iskee syksyllä aina kamala kaamos ja synkkyys masentaa nii sitten pitäisi vielä verhot sunmuut muka olla tummia... äh, rikon normeja ja ripustan juuri valkoiset pitsiverhot talveksi mustien pitkien verhojen tilalle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän on juuri sisustamisen ihanuus ja rikkaus, että jokainen saa laittaa kotinsa sellaiseksi missä itse viihtyy.:) Meillä tuo tummuus tulee vaan siitä, että koko kesän ajan koti on aika lailla pastellisävyillä sisustettu, niin syksyn tullen sitä jotenkin kaipaa reilusti lisää tummuutta hempeyden tilalle. Meillä vaaleus tulee sitten taas kun käännytään kevääseen.:)

      Poista
  2. Kivoja tunnelmakuvia.

    Sanoisin, että kynttilät ovat syksyn pelastus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät on kyllä ihan must näin iltojen pimetessä, ainakin meillä.:)

      Poista
  3. Kauniita kuvia :) Mä en ole vielä hurahtanut kynttilöihin, mutta muuten on jo ihana syksyn tuoksu täälläkin ilmassa :) Villasukat ovat taas jokailtainen ja -öinen kaveri..
    Teidän pihasaunasta tuli kyllä todella kaunis! Kyllä kannatti ahertaa sen parissa niin pitkään!
    Sinulle hyvää loppuodotusta! Sain eilen rakkaalta ystävältäni tekstarin, että hän oli eilen synnyttänyt terveet kaksosvauvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Syksy on kyllä ihan mukavaa aikaa (lukuunottamatta niitä lokakuisia sateita, joita kestää joskus ihan liian pitkään). Ulkona on ihanan väristä ja ilma tuoksuu niin hyvälle ja raikkaalle. Oottelen jo kovasti, että vauva tulisi maailmaan, niin pääsisi kärryttelemään ja ulkoilemaan hänen kanssaan.:) Nyt on nimittäin masu niin iso ja paljon supistuksia, että lenkkeilystä ei tule oikein enää mitään...

      Poista
  4. Todella tunnelmallisia kuvia ja hassusta sipistelijästä tunnistan myös jotenkin itseni;) Mutta eikös se ole yksi elämän nautinnoista kun voi levittää kauneutta ja tunnelmaa ympärilleen. Ja itse tunnustan juuri kaivaneeni valosarjat esille koristamaan tyttäreni syntymäpäiväjuhla pöytää. Houkutus on suuri jättää ne jo esille pysyvästi, niin ihanasti ne tuovat valoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani.:) Minun täytyy myöntää, että meillä on muutamat "jouluvalot" kotona, joita ei korjata missään vaiheessa vuotta pois. Tosin päällä ne nyt ei ole niin usein, mutta kuitenkin. Mutta nyt alkaa olla jo sen verran pimeät illat että valojakin voipi sytytellä ihan luvan kanssa.:)

      Poista
  5. Hassu sipistelijä :D hauska sana, ihan oma lempinimi...ihanaa!

    Täällä kans polteltu jo ahkerasti kynttilöitä ja lyhtyjä :) tunnelma valoja ei voi olla omasta mielestä liikaa. Täällä kans ikkunat odottais pesiäänsä.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku kun jaksat aina jättää kommenttia, tulee aina niin hyvä mieli siitä.:) Mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  6. Ihana lueskella teidänkin kuulumisia <3 Siellä alkaapi H-hetki ollakkin sitten jo lähettyvillä?

    Suloisia syystunnelmia <3 Täälläkin kynttilät syttyy iltaisin, ja nautiskellaan raikkaista syysilmoista :)

    Mukavaa viikkoa ja tsemppiä sinne loppuraskauteen!

    VastaaPoista