lauantai 25. elokuuta 2012

Aurinkoinen viikonloppu

Täällä nautitaan ihanan aurinkoisesta viikonlopusta. Vaikka ulkona onkin ihan kohtuullisen lämmintä, niin silti ilmassa on jotenkin jo hieman syksyn tuntua. Itse istuttelin eilen jo ensimmäiset syksykukat, mutta osan kesäkukista annoin vielä olla paikoillaan kun ovat vielä ihan kohtuullisen hyvässä kunnossa.


Ajattelin muuten tuossa räpsäistä teille kuvan meidän vihdoin valmiista pihasaunasta, jota tuo puolisoni on nyt tuusannut huhtikuusta asti. Ensin kuitenkin pitää muistuttaa, miltä rakennus näytti ennen ehostusta (valitettavasti parempaa kuvaa en nyt tähän hätään löytänyt)...

 
Ja sitten se jälkeen kuva.


Rakennusta on tosiaan entisöity kuin Iisakin kirkkoa, mutta on se myönnettävä, että hieno siitä tuli ja siitä iso kiitos tuolle rakkaalleni. Minun panostus asiaan tämän raskauden takia oli hyvin vähäinen, muutaman päivän maalasin lautoja ja ikkunan karmeja, mutta siinäpä se sitten olikin. Eli tulos on siis kokonaan mieheni ja appiukon ansiota.

Meille on tulossa tuossa tunnin päästä vieraita, joten taidan lähteä tästä vaappuen ehostamaan pärstää ja tukkaa hieman siistimpään kuntoon, jotta kehtaa ottaa vieraat vastaan. Lähdetään porukalla herkuttelemaan ravintolaan ja viettämään iltaa. Namskis, täällä kiiluu jo suklaakakut silmissä... Kuullaan taas ja mukavaa viikonloppua kaikille!:)

1 kommentti:

  1. Täällä kans kesäkukki laitettu jo sivuun ja tilalle on tullut syyskukkia, kanervoja en vielä oo nähnyt täällä päin kaupoissa myytävän. Ksysamteeneja olen kyllä hamstraillut :)

    Oih, propsit teille! upean näköinen nyt tuo piharakennus, aikamoinen muutos aiempaan. Vau!! :)

    VastaaPoista