perjantai 10. elokuuta 2012

Vihdoin ja viimein

Täällä ollaan taas piiiitkän hiljaiselon jälkeen. Ollaan eletty melkein 2 kuukautta ilman tietokonetta, tai siis ensin ilman nettiä ja sitten piiputtikin kone. Olin jo aikaisemmissa postauksissa kertonut näistä ongelmista koneen kanssa ja hetken se vielä toimi korjauksen jälkeen, kunnes sanoi itsensä irti. Luultiin ensin, että vika oli pelkästään nettiyhteydessä, mutta koneestahan senkin toimimattomuus johtui. Sitten meni hermot ja vanhalla koneella heitettiin vesilintua. Ihana, uusi kannettava tuli viime viikolla postissa ja voi tätä ihanuutta kun on toimiva tietokone. On se vaan uskomatonta miten nykyaikana sitä on orpo olo kun ei ole konetta eikä pääse Internetin ihmeelliseen maailmaan. No mutta, se siitä. Täällä ollaan taas ja nyt postaillaan.:)

Voitte uskoa, että tässä välissä on tapahtunut yhtä ja toista. Mutta aloitetaan nyt siitä, että minähän jäin kotiin tuossa kesäkuun alussa kun projekti, johon tein töitä loppui toukokuussa. Viimeisenä päivänä työkaverini muistivat minua useammalla lahjalla ja täytyy sanoa, että taitavat tuntea minut aika hyvin. Meidän projektihenkilöstöltä sain tämän ihanan RM:n viinikarahvin kukkakimppuineen. 




Ja sitten yksiköltä, jossa olin töissä sain vielä tuon RM:n lasipurnukan täytettynä ihanilla vaahtokarkeilla. Jaa-a, mistäköhän tietävät, mistä tämä nainen tykkää. ;)


Viralliselle äippälomalle jäin sitten tämän viikon alussa. Vaikka töissä olen viihtynytkin, niin täytyy sanoa, että ei sinne ihan kauhea ikävä ole ollut ja aika kotona on ollut mitä parhainta. Ei ole ollut minkäänlaisia vaikeuksia saada aikaa kulumaan ja tekemistä on riittänyt. Ihanaa kun on siistiä, pyykit pesty ja silitetty, ja mies nauttii kun on lämmin ruoka pöydässä ja eväät aina töihin. Noh, katsotaan kauan tätä nyt kestää. Tuo pikkuinen kun tuolta mahasta ilmestyy maailmaan, niin voi taas olla asiat toisin. Mutta mitäpä niistä stressaamaan, eiköhän asiat suju ihan omalla painollaan senkin jälkeen. Paljon on teille kaikkea muutakin kerrottavaa, mutta ei kaikkea yhdellä kerralla. Riittääpäähän postattavaa vielä monelle kerralle.

Mukavaa viikonloppua teille ihanat lukijani. On ihana huomata, että ette ole hävinneet mihinkään pitkästä tauosta huolimatta! :)

14 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla sinusta ja ihanaa loppuraskautta ja pienokaisen odotteluaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Vielä en ole ennättänyt sinun blogissa piipahtamaan, siellä on varmaan taas hirmuisesti ihania juttuja uudesta kodista. Pitää ihan ajan ja kahvikupposen kanssa istahtaa koneen ääreen ensi viikolla ja lukasta kerralla useampi postaus.:)

      Poista
  2. Ihana tämä sinunkin blogisi. Liityn ehdottomasti lukijaksi! :) Kiitos kun kävit blogissani ja liityit lukijaksi. Mukavaa viikonloppua! <3 -Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua sinnekin! On aina mukava löytää uusia blogeja ja tuttavuuksia täältä. Kuulemisiin siis jatkossakin.:)

      Poista
  3. Mä olen sitä mieltä, että se on kirjoitettu meidän, sisustushullujen, naamaan :D
    Siis se mistä me tykätään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näinhän se varmaan on. Sinun terveiset on kyllä aina niin mainioita, nytkin "röhähdin" nauramaan tämän luettuani. Mies katseli kummastuneena ja kun yritin selittää, niin vastaus oli vaan, että: "okei..." Mukavaa sunnuntaita sinne!:)

      Poista
  4. Kivaa lukea kuulumisia pitkästä aikaa!!:)

    kivoja lahjoja oot saanut!!:)

    ai niin, voisko tuon salasanavahvistuksen poistaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa olla täällä taas pitkästä aikaa, pitää tulla teilläkin piipahtamaan mahd. pian.:)

      Kiitti muuten vinkistä tuon vahvistuksen kanssa, sain nyt omasta mielestäni sen poistettua. Samalla poistin ponnahdusikkuna asetuksen, kivempi näin. Mutta ilmoittele, jos kysyy vieläkin jotain.:)

      Poista
  5. Kiva, kun kävit viestimässä :) Sekä täällä, että munkin blogissa.

    Ja ihana kuulla (rivien välistä), että raskauskin tainnut sujua hyvin, kun olet jaksanut käydä töissä ja touhuta kotona!

    Mukavaa, jos alat taas postailemaan useammin, mutta ei tosiaan stressiä ja kunhan vauva tulee maailmaan, niin on varmaan vähän muutkin jutut ensalkuun mielessä ;)

    Voi hyvin ja toivottavasti kuullaan pian taas!

    ps. IHANAT läksiäislahjat sait työkamuiltasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on tosiaan voitu hyvin, ei voi valittaa. Ainoastaan alkuviikosta pienokainen meinasi ottaa varaslähdön tähän maailmaan, mutta malttoi jäädä vielä odottelemaan.;)

      Pitänee nyt ottaa itseään niskasta kiinni tämän kirjoittelun kanssa. Ja täytyy sanoa, että pitkän tauon jälkeen tämä on taas paljon mukavampaa. Ensi viikolla palaan taas asiaan.:)

      Poista
  6. Löytyipä täältä ihastuttava blogi! Ja vilahtaako kuvissa vieläpä westie..? <3

    janinamarian.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Janina Villa Violetiin!:) Kyllähän siellä kuvissa tosiaan vilahtaa westie. Tosin tämä minun rakas murunen siirtyi koirien taivaaseen tuossa viime lokakuussa ja ikävä on välillä aina hirmuinen. Jos joskus vielä ottaisi toisen koiran, niin ei sitä varmaan osaisi muuta rotua ajatellakaan. Niin ihana hän oli.:)

      Poista
  7. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa <3

    Ihanilla lahjoilla työkaverit muistaneet :) mulle tuli nyt sitten ihan kamala vaahtokarkin himo, tota kuvaa katsellessa :D

    Mukavaa lauantaita ja loppu raskautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, täällä on jo vaahtokarkit syöty (kuva otettu kesäkuun alussa) ja nyt purkki ammottaa tyhjyyttään. Ei ne meilläkään kauaa kestäneet.:)

      Poista