perjantai 10. helmikuuta 2012

Niinpä tietenkin

Huonolla tuurilla on kyllä tätä taloutta siunattu, nimittäin muutamaa päivää ennen matkalle lähtöä täällä iski flunssa. Ja vieläpä meihin molempiin. Isäntä on niiskuttanut jo useamman päivän ja minä aloitin eilen. Tämän päivän olen siis ollut saikulla ja ette usko, miten harmittaa. Onneksi kuume ei ole noussut 37,2 korkeammaksi (jos tuotakaan nyt voi kuumeeksi sanoa), mutta räkätauti on sitten sitäkin kamalampi. Lähtö meillä viivästyy ainakin muutamalla päivällä, yritetään nyt ajatella positiivisesti ja päästä lähtemään vaikka alkuviikosta. Onhan sekin parempi kuin ei mitään. Mutta en tiedä onko koko viikkoon mäkeen asiaa, jos kunto on tällainen. Hirveästi ei viitsi omalla terveydellään leikkiä. Katsotaan nyt, ei auta muu kuin elää tilanteen mukaan.

Tämän päivän olen siis lähinnä maannut sohvalla lukien kirjaa ja tuijottaen telkkaria. Muutaman kuvan nappasin teitä varten kun oli niin kauniin aurinkoista ulkona ja säteet ulottuivat ihan meille sisälle asti.Nyt lähden kiehauttamaan kuumaa mehua keittiöön ja heitän itseni sohvalle lukemaan uusinta Toivekoti&puutarha -lehteä. Pitäkää peukkuja, että tämä tautii helpottaa ja nopeaan!


P.S. Kiitokset taasen kommenteista edelliseen postaukseen *niiata niksauttaa*. Ja -k-, tunnistin sinut kyllä ja kävinkin jo piipahtamassa uudistetussa blogissa.:)

8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Ihanan valoisia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Täällä yks kohtalotoveri. Kolmas saitsupäivä menossa ja tauti ei tunnu hellittävän yhtään :( Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 3. Pikaisia paranemisia sinne, toivottavasti saatte edes kunnon miniloman. Teidän keittiö on kyllä kaunis <3.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Ottakaapa nopea valkosipulikuuri! =D Saattaapi tappaa pöpöt äkkiäkin... paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Höh kurjaa :( aina flunssa väärään aikaan. No kunhan tervehdytte, niin pääsette matkaan. Olis tylsää, jos matka menis mönkään tuollasen köhän takia.

  Tuo teidän keittiö on vaan niin ihana <3 mä niin odottelen jo, että meidän keittiö valmistuu. Vielä välitilanlaattoihin saumat ja silikoonit. Huomenna lisäks keittiö saa uuden värin seiniin :)


  Paranemisia <3

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Täällä kanssa ollut flunssan kourissa, mutta jo voiton puolella.

  Ihanat nuo tabletit pöydällä...kenen tuotantoa ja mistä ne olet löytänyt?

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Voi höh,toivottavasti ootte jo paremmassa kunnossa ja pääsette reissuun! <3

  Ihanat kuvat,niinkuin aina!! <3

  VastaaPoista
 8. Kauniita kevättalven kuvia! Toivottavasti flunssa on jo nujerrettu ja pääsitte reissuun:)

  VastaaPoista