perjantai 3. helmikuuta 2012

Ihana helmikuu

Voihan veljet miten tää aika menee. Tammikuun ja bloggailun kanssa kävi juuri niin kuin pelkäsinkin. Ennakkoäänestys vei kyllä tästä naisesta kaikki voimat ja energiat. Ja sitten oli se yksi ainoa viikonloppu siellä äänestysviikkojen välillä, joka sekin oli aivan täyteen buukattu. Ette usko rakkaat blogisiskot, miten väsynyt ja helpottunut olin tällä viikolla, kun koko vaalihässäkkä oli keskiviikkona ohi. Täällä on nyt nukuttu pois univelkoja ja yritetty parhaan mukaan siivota taloa, joka jäi kaiken tämän keskellä aivan huomiotta. Pyykkejä on pesemättä ja silittämättä, ihan perussiivouksesta ja imuroinnista puhumattakaan. Mutta nyt pitkään odotettu viikonloppu on edessä ja vailla mitään sen suurempaa ja ihmeellistä ohjelmaa. Saa olla kotona ja nauttia nuista ihanista aurinkoisista pakkaskeleistä, joita nyt riittää. Voihan autuus, sanon minä.

Kevät alkaa olla täällä jo kovasti mielessä ja siihen varmaan vaikuttaakin eniten juurikin tuo ihana aurinko, joka ulkona paistaa. Miten mukava on lähteä aamulla töihin kun on jo valoisaa ja palata kotiinkin vielä valoisaan aikaan. Kyllä siitä vaan saa virtaa kummasti. Kotona on ihana katsella kun kaikki huoneet kylpee valossa (tosin ei parane tuijottaa niitä pölyisiä pintoja, joita en nyt ole siivonnut). Kaikesta tästä saa kummasti energiaa.


Meillä alkaa viikon päästä mieheni kanssa viikon talviloma, jolloin suuntaamme auton nokan kohti Vuokattia. Olemme varanneet sieltä mökin ja vietämme viikon ihan kaksistaan lasketellen ja nautiskellen vapaa-ajasta. En ole aikaisemmin Vuokatissa käynyt, mutta kaipa se ihan kelpo paikka on laskettelulle ja onhan siellä kylpyläkin, jossa voisi käydä ottamassa vaikka pienet hemmotteluhoidot. Maksavat vaan mokomat aika roimasti, mutta jos sitä nyt edes kerran elämässä...tiedä häntä..Pääasia kuitenkin on, että on loma ja pääsee hetkeksi näistä normikuvioista pois ja ajatuksetkin suunnattua ihan muualle. Tekee varmasti meille molemmille hyvää.


Nyt lähdetään piipahtamaan anoppilassa kaffella, katsotaan jos vaikka palailen sunnuntaina uudelleen asiaan. Olen nimittäin saanut ihka uuden tunnustuksenkin, josta voisin sitten kertoa lisää. Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja kiitos vielä edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Ne tekevät tästä bloggailusta vaivan arvoista!:)

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta:) mä oon käyny vuokatissa joskus lapsena! Kiva paikka oli, nuorena viihdyttiin rinteessä koko talvi,enää en taitais uskaltaa mäkeen!
  Omaa talvilomaa joutuu oottaa vielä yli kuukauden..:p

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voih..no ihanaa kun aherrus on nyt ohi ja pääset miehesi kanssa ansaitulle ihanalle talvilomalle Vuokattiin! Kyllä voit siellä hyvällä omallatunnolla suoda jonkun hemmottelun itsellesi :)
  Hyvää lomaa! Nauttikaa toisistanne :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa lomaa teille!!
  Mä oon käynyt kans siinä joskus, mutta mitäpä se auttaa, kun en edes muista missä se sijaitsee :D

  VastaaPoista
 4. Kiva kun oot taas linjoilla :)

  Tuollaset kahdenkeskiset reissut on aina ihania <3 Vuokatissa en oo itse käynyt, mutta en oo siitä paikasta kuullut mitään muuta kun positiivista. Koskahan mekin päästäis avokin kanssa kahdestaan matkaan? vaikka ei vielä lapsia olekkaan, niin 2 kpl koiria teettää aina hieman onglemia, kun pitäis ne saada hoitoon.

  Ihanaa reissua teille!!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän sitä saa ja pitääkin hemmotella itseään raskaan raadannan jälkeen! Ei muuta ku hemmotteluhoitoon vaan!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla sinusta! Hyvää lomaa teille!
  Ja mukavaa alkanutta helmikuuta!
  -k-
  ai niin, mä olen vaihtanut nimimerkin ja osotteen...tunnistatkos?

  VastaaPoista
 7. Uh, kuulostaapa raskaalta, mutta onneks se on nyt takanapäin! Nauttikaahan ansaitusta lomasta ♥

  VastaaPoista