torstai 11. elokuuta 2011

Kesän tuulahduksia ja syksyn väreitä

Kaksi viikkoa elokuuta on kohta kulunut. Vaikka vielä onkin kesä, niin miten sitä heti loman jälkeen on  mielen vallannut todella syksyinen fiilis. Ja ihan totta puhuen, kovasti syksyä jo odotan. Kauniissa väreissä hohtavia puita, pimeneviä iltoja, takkatulta ja kynttilöitä, ja kerrospukeutumista syksyn viimoihin. Kotona tepastelen jo villasukat jalassa ja aamuisin kietoudun lämpimään aamutakkiin. Ja nautin siitä (tosin katsotaan kuinka pitkään).

Mieli tekisi kovasti jo vaihtaa syksyisiä sävyjä kotiin tekstiileissä, mutta lupasin itselleni malttaa asian kanssa ainakin tämän kuun loppuun. Sitten kun on syyskuu, niin annan itselleni luvan ryhtyä toimeen. Siispä laitan teille nyt muutaman kuvan meidän ruokahuoneen kesäilmeestä. Ompelin lomalla uudet verhot, tyynyliinat ja viirinauhan ihanan pastelleissa sävyissä olevista kankaista. Kun näin tuon verhokankaan paikallisessa sisustusliikkeessä Livinkissä, niin sitä oli saatava vaikka en edes heti tiennyt mihin sitä laittaisin.:) Laitettiin myös sohvaseinälle nuo seinälamput, jotka oli itseasiassa ostettuna jo meidän edelliseen asuntoon, mutta eivät koskaan siellä löytäneet omaan paikkaansa. Nyt nököttävät sitten tuossa. Johdot vain jäivät näkyviin kun niitä ei enää saatu piiloon. Olisi pitänyt tietää lamppujen sijainti jo ennen tapetoimista ja listojen laittoa, jotta olisi saatu pujotettua ne tuonne seinän sisään.





Ainoa virheostos (netistä) joka tässä taannoin sattui, tai noh itselleni sattui lähinnä arviointivirhe, oli alla kuvassa oleva vaaleanpunainen vahakangas. Sävy olisi meille saanut olla hieman tummempi, joten tämä lähtee siis nyt käyttämättömänä myyntiin.

Vahakankaan mitat ovat 140x220 ja tosiaan ei ole ollut kertaakaan käytössä. Hinta tuolle palalle olisi 35 €. Kommenttilootaan tai sitten tuohon sähköpostiosoitteeseen voi laittaa viestiä, jos kiinnostuit kankaasta.

Makuuhuoneeseenkin loihdin vähän kesäistä ilmettä. Ostin Katjalta Tirlittan -blogista tuon tilkkupeiton ja tilda -tyynynpäällisen, kiitos Katja vielä niistä! Olin niihin enemmän kuin tyytyväinen ja toivat minusta paljon kesäntuntua huoneeseen.:)




Muutin muuten tuossa muutama päivä sitten blogini asetuksia niin, että nyt anonyymitkin voivat jättää kommenttia näin halutessaan ja kommentit ovatkin enemmän kuin tervetulleita.:) Kokeillaan nyt hetki näin ja katsotaan miten tämä ratkaisu toimii. Toivon kuitenkin, että ne joita blogini / tyylini ei miellytä, niin kohteliaasti jättävät turhat negatiiviset kommentit jättämättä. Ne eivät kuitenkaan hyödytä ketään ja sellaisten takia en lähde tätä hommaa millään tavalla muuttamaan.

Kesätunnelmissa mennään siis vielä hetki ja nautitaanhan nyt viimeisistä lämpimistä keleistä, joita meille tänä kesänä suodaan. Palataan asiaan jälleen ensi viikolla, kun viikonloppu menee taas reissatessa. Kaikkea hyvää teille lukijani!

16 kommenttia:

  1. Kaunista, kaunista!! Jätä vain ihmeessä vielä kesävärit ja kuosit paikoilleen, kes on niin lyhyt! Ehditään sitten koko pitkä syksy ja talvi märehtiä ja kaivata pastelleja, hih ;) Mutta jos et kerro kenellekään, niin mäkin kyllä jo salaa vähän odotan syksyä ja nautin pimenevistä illoista, kohta jo sytytellään tuikkuja, jei!
    Vitsit, toi vahakangas ois kyllä nami.....hmmmm...

    VastaaPoista
  2. Kivaa viikonloppua sinullekkin :)

    Mukava kuulla, että jotkut tykkää syksystä - minä en yhtään pidä syksystä. Kummajainen taidan olla...

    Olipa harmi jos noin nätti vahakangas ei teille sopinutkaan.
    Saat sen varmasti myyytyä...

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka kaunista olet laittanut!

    VastaaPoista
  4. Täällä yks kesän lapsi, joka Ei odota syksyä mutta aina syksyn tullen on siihen kuitenkin ihan tyytyväinen :)
    Mulle syksy tuo helpotuksen pihan hoidosta tai niistä toteutumattomista unelmista pihan suhteen, joita en tunnu millään saavan aikaiseksi :)
    mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunista teillä. Hieno tuo makkarin rottinkiarkku, mistä se on? Mulla on rottinkituolien tyynynpäälisissä tuota clarken kaunista kangasta, josta sulla on ruokailutilan rullaverhot. Se on niiin ihana!

    VastaaPoista
  6. Siis on kyllä niin nättiä :) silmä lepää näitä kuvia katsellessa ;D!

    VastaaPoista
  7. Uusi lukija ilmottautuu rivistöön :) aina sitä vaan löytää ihania uusia blogeja. Aivan ihastuttava tuo teidön olohuone, herkullise väreineen! ja tuo rottinkiarkku <3

    Mukavaa viikonalkua ja tervetuloa blogivierailulle :)

    VastaaPoista
  8. Oi että, kun on niin nättiä ja hempeää <3 Todella suloisia kesävärejä! makkarissakin tosi ihanata :)

    Kyllä täälläkin vaan syksyä jo odotellaan ;)

    VastaaPoista
  9. UUuuu-aaaah :) Ihanan näköistä, tykkään hirmusti :) Meillekin värejä lisää! Kiitos inspiksestä :)

    VastaaPoista
  10. Liisa: Juu näillä väreillä mennään vielä pari viikkoa. Sitten syksyisempää kehiin.:)

    Ainosofia: Niin, harmittaa minuakin tuo kangas. Tosin jos sitä ei nyt kukaan osta, niin en minä sitä poiskaan heitä. Keksin kyllä sille sitten jotain käyttöä.:)

    Hanni: kiitos!

    Jaana: tervetuloa lukijaksi! Meilläkin jäi pihalla monta asiaa tekemättä, mutta ehkä ensi kesänä sitten.:)

    Anis: arkku taitaa olla AmandaB:n valikoimasta. Olen ostanut sen täältä eräästä paikallisesta sisustusliikkeestä noin vuosi sitten. Mutta olen nähnyt arkkuja mm. kodin ykkösessä, tosin hieman erilaisella fontilla.

    mimma86: kiitos!

    Jansku1985: tervetuloa blogini pariin, kiva kun löysit tänne ja jäit lukijaksi!

    IidaEmilia: Itse pidän kyllä kovasti noista kankaista ja tuo lintukuvioinen on aivan suosikki. Toivat kyllä kesän sisälle mukanaan.:)

    Marika: kiitoksia! Vuoroin vieraissa katsos, sinultakin saa aina mitä ihanampia sisustusideoita.

    VastaaPoista
  11. No nyt miekin pääsen kommentoimaan ;)

    -K-

    VastaaPoista
  12. Heippa ystäväiseni! Hienoa, että asetusten muuttaminen toimi. Ei muuta kuin kommentteja vaan kehiin.;)Heh, arvaa muuten jäikö se helistin vielä eilen meille...? Noh, seuraavalla kerralla sitten.:)

    VastaaPoista
  13. Hienoja kuvia =) ja ihania nuo Willow tree patsaat tuolla hyllyllä.

    VastaaPoista
  14. Ihania kuvia :) Mikä on tuon ihanan raidallisen tapetin nimi, mistä sitä saa?

    VastaaPoista
  15. Jenny: Kiitos!

    -Heli-: tapetti on Borås tapettien New Classic mallistosta ja muistaakseni malli 2540. Meidän tapetit on kaikki tuota samaa sarjaa. Olivat niin helppoja laittaa, kun olivat kaikki non woven -tapetteja.:)

    VastaaPoista
  16. No jäihän se kilkutin, mut syy taas tulla takaisin :)

    VastaaPoista