sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Koiranilmalla

Täällä on mennyt melkein koko viikonloppu säätä märehtiessä, miten ulkona voikin olla noin kurja keli! Tämä päivä onkin vietetty siksi kokonaan sisätiloissa. Mieheni on ahertanut isänsä kanssa autotallin remontin parissa ja minulla koko päivä on mennyt kirjaa lukiessa. Toisaalta on jopa hieman huono omatunto kun en ole saanut mitään suurempaa aikaiseksi, mutta joskus on ihana vain olla ja rentoutua. Varsinkin kun ensi viikko tulee olemaan töiden puolesta aika hektinen...Aloitin tuossa pari viikkoa sitten Nora Robertsin kirjoittaman uuden kirjasarjan ja aina kun jonkun kirjan aloitan, niin en millään malttaisi laskea sitä käsistäni. Tuollaista romanttista parisuhdehömpäähän tuo on, mutta minkäs sille mahdan että olen toivoton romantikko ja tuollainen uppoaa minuun ihan täysin.:)


Eilen pyörähdin ystäväni kanssa kaupungilla ja tottakai sitä tarttui jotain mukaan. Eilinen ostospäivän tuotti siis tulosta ja tulinkin kotiin kahden uuden GG:n kupposen kanssa.


Ja yhdestä vaateliikkeestä lähdin tällaisen mekon kanssa. Ensi kesänä usemmat juhlat tiedossa, joten niitä ajatellen oikein sopiva ostos.


On muuten ihana huomata miten paljon olen saanut uusia lukijoita. Blogillani on jo 50 lukijaa, ihan huimaa! Tervetuloa sydämellisesti teille kaikille, toivottavasti viihdytte juttujeni parissa. Ja kiitos kovasti teille kaikille keittiöjuttuuni kommentoineille. Tilanne on nyt sellainen, että siirsimme mieheni kanssa remontin alkusyksyyn. Tultiin vähän siihen tulokseen, että luultavasti teemme koko keittiön sitten uusiksi. Mutta katsellaan sitä sitten, laitan teille kyllä tietoa heti kun jotain tapahtuu.:)

Ja huomasin, että Mimma sinä olit jostain bongannut noita emalivateja? Olisi ihan huippua jos niitä vielä löytyisi. Voisitko laittaa minulle vaikka putiikin yhteystiedot niin voisin niitä kysellä? Olisin todella kiitollinen tästä!

Ihanaa alkavaa viikkoa teille blogiystävät, koitetaan pysyä pirteinä ja energisinä säästä huolimatta!:)

1 kommentti:

  1. Välillä saa ja pitääkin vain laiskotella! Ja mikäs sen ihanempaa kuin lukea hömppää :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista