torstai 19. huhtikuuta 2012

Hengähdystauko

Täällä on pidetty blogistaniasta hieman taukoa, kun tuli tuossa kuukausi sitten sellainen olo, että ei oikein ole mitään kirjoitettavaa. Ja ajatus siitä, että laittaisin tämän asian osalta pillit pussiin, tuntui enemmän kuin houkuttelevalta. En kuitenkaan halunnut vielä ihan niin lopullista päätöstä tehdä ja toivoin pienen breikin parantavan tilannetta. Nyt kun tuo kevät näyttää vihdoin tuolta tulevan, niin mielikin on virkeämpi ja ehkä sitä saapi taas uutta puhtia tähän blogin ylläpitoon. Varsinkin kun lukijoitakin on tässä kuukauden aikana tullut lisää, niin antaahan se toki vielä lisää motivaatiota. Eli tervetuloa vaan kaikille!:)

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, niin täällä on kuitenkin tapahtunut jos jonkinmoista. Yksi asioista on itseni kohdalla töiden päättyminen tuossa toukokuun lopussa. Olen ollut reilut kaksi vuotta projektiluontoisissa töissä ja nyt projektin päätyttyä loppuu myös työsopimus. Uutta työtä en ole tässä kuitenkaan ole lähtenyt etsimään, sillä uusi työnantaja odottaa parhaillaan minulla masussa eli jos vain kaikki menee hyvin, niin meitä on sitten kolme tuolla syyskuun alkupuolella.:) Täällä ollaan oltu asiasta enemmän kuin onnellisia, mutta kuitenkin kaiken ollessa uutta ja ihmeellistä sekä vielä niin epävarmaa, niin ollaan oltu myös hieman varuillaan. Siksi en ole tänne blogiinkaan asiasta aikaisemmin kirjoitellut ja mietin, uskallanko paljastaa vieläkään manaamatta sillä huonoa onnea. Mutta siis kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että kaikki menee yhtä hienosti loppuun asti kun on mennyt tähänkin mennessä. Olen nimittäin voinut todella hyvin koko alkuraskauden ja nauttinut tästä ihan täysin siemauksin. Eli nyt vain odotellaan ja lomaillaan.:)

Muita hieman arkisempia asioita täällä on meillä alkava pihasaunan remontti. Rakennus saa pian uuden katon ja ulkoverhouksen. Ja luultavasti siinä samalla tuunaillaan hieman sisäpuoleltakin. Isäntä on kutsunut ensi viikonlopuksi meille talkooväen hommiin ja siitä se sitten lähtee. Tässä rakennus vielä talviasussa maaliskuussa.


 Itse olen lähdössä äitini kanssa ensi viikonloppuna remontin tieltä pois pienelle kevätmatkalle. Suuntaamme nimittäin viikoksi New Yorkiin, jonne pääsystä olen haaveillut jo teini-ikäisestä asti. Joten täällä on kyllä sellainen matkakuume päällä, että oksat pois!:) Matkakuvia voin sitten teillekin vilauttaa jahka kotiudun takaisin Suomeen.

Tässä kuluneen kuukauden aikana olen saanut Kaunis blogi -tunnustuksen sekä yhden haasteen, molemmat Janskun blogista Castle in the sky. Kiitos näistä! Tässä tulee nyt sitten tuohon haasteeseen liittyvät kysymykset ja minun vastaukset:

Lempiväri
Valkoinen, beige, musta ja pastellisävyt. Näissä mennään vähän vuodenaikojen mukaan.:)

Lempieläin
Koira ja erityisesti valkoinen länsiylämaanterrieri

Lempinumero
8

Paras alkoholiton juoma
jaffa lime verigreippi

Facebook vai Twitter
Facebook, tosin sitäkin käytän todella harvoin

Intohimoni
Suklaa ja sisustusjutut

Lahjojen antaminen vai saaminen
Antaminen, mutta on se niiden saaminenkin kivaa.;)

Mieleisin kuvio tai muoto
Tähti

Paras päivä viikossa
Lauantai

Lempikukka
Leinikki ja pioni

Nyt lähden tästä silittämään ja pakkailemaan vielä viimeiset tavarat laukkuun, jotta ei mene ihan yöhön. Palataan siis asiaan reilun viikon päästä. Ihanaa huhtikuun loppua teille kaikille!:)


10 kommenttia:

 1. Oih, ihanaa, vauvauutisia. Hirmuisen paljon onnea odotukseen. Ja mukavaa Nykin matkaa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Onnittelut masukista! Kiva kuulla susta :D Hyökkäsin tänne heti lukemaan, kun huomasin että olit päivittänyt...
  Voi, New York...paikka jossa aina oon halunnut käydä. Mun täytyy tyytyä nyt tuohon Turkin reissuun toistaiseksi. Se reissu kestääkin sitten 2kk ja vielä anoppilassa (huhheijaa)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla susta :)

  Isosti onnea teidän tulevasta projektista <3 ihanaa odotus aikaa teille, toivotaan että kaikki sujuu hienosti.

  Laitahan rempasta kuvia kun etenee.

  Muksaa tulevaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Huippuihania asioita sulla tapahtuu!! Suuret onnittelut pikkuisen johdosta ja kaikkea hyvää odotukseen. Se on niin mahtavaa aikaa, että nauti kaikilla aisteilla!

  Mukavaa matkaa myös!!

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa, mitä uutisia! Onnea ihan hirmuisesti <3 Älä nyt vaan blogia kokonaan lopettele. On mukavaa kuulla, kuinka siellä rempat etenee ja masu kasvaa :)

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää reissua kamu=) Nautihan täysin rinnoin!!

  VastaaPoista
 7. Ihana että palasit tauolta! olenkin käynyt kurkkailemassa, onko uusia postauksia ilmestynyt huomaamattani. :)

  Onnea pienen uuden vipeltäjän kunniaksi! <3

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi ja aivan syötävän suloisen ihana kodikas koti <3

  Onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana uutinen! Oikein paljon onnea odotukseen! Varmasti kaikki menee hienosti :)
  Ja ihanaa, pääset äitisi kanssa Nyciin, huoh... Nauti matkasta..sieltä varmasti löytyykin mitä ihanimpia juttuja myös pienelle tulokkaalle, hih ;)
  Kiva toisaalta, että työsi loppuvat, niin pääset lepäilemään hyvällä omallatunnolla ja nauttimaan senkin osalta raskaudetsasi täysillä, kiva laitella kotia ja juttuja vauvaa varten ajan kanssa :)
  Hyvää matkaa ja ihanaa odotusta!

  VastaaPoista
 10. Isosisko täällä odottaa kuumeisesti kuulumisia reissulta :)Toki vielä kuumenpana odotan syyskuun alkua! Kohta saat seimakua jahka me tulla räväytetään teille...Ihan vaan alat keräämään niitä ihanuuksia metrin ylöspäin lattiasta!

  VastaaPoista