tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulufiilis hukassa

Kiitokset vielä heti alkuun vielä tuohon keittiöpostaukseen kommentoineille, ihanaa kun niin moni teistä lukijoista jätti kommenttia. Taisi olla tähän mennessä ihan ennätykset.:) Mutta siis kiitos ja kumarrus.

Täällä on (taas vaihteeksi) podettu pientä flunssaa. Flunssa oli todellakin aika mitätön, mutta siitä sitten tuli jälkitautina keuhkoputkentulehdus, joka ei sitten ollutkaan enää niin mitätön. Eli täällä on köhitty ja yskitty oikein olan takaa viimeinen viikko, onneksi nyt alkaa lääkekuuri tehoamaan ja olokin kohentumaan. Mutta voitte uskoa, että täällä ei ole paljon joulusiivouksia tehty eikä muutakaan touhuttu. Olo on ollut todella laiska ja vetämätön, ja kelien takia joulufiiliskin on ihan kadoksissa eli joulukoristeidenkaan laitto ole ottanut tuulta purjeisiin. Jotain pientä olen viritellyt, mutta niitä laittaessakin olo oli ihan hassu. Kyllä se lumi ja pakkaset kuuluu jouluun, ei käy kieltäminen.

Tänä jouluna olen ollut aika maltillinen uusien koristeiden ostamisessa ja jopa vanhoja kaapista kaivaessa aika moni juttu jäi sinne laatikkoon. Rivieran uudet tuikkulyhdyt piti toki ostaa kun näin ne paikallisessa sisustusliikkeessä.


Ja tietty Mailegin tontut kuuluu jouluun kuin rusina pullaan, eli tämä tonttuneiti muutti meille muutama viikko sitten. Kaverikseen se sai tuon hyasintin, joka olikin sitten ihan omaa lajiaan. Ihme salko ja kukkiikin miten sattuu, vaikka vettä en ole antanut juuri olleenkaan.Oli joulufiilistä tai ei, niin joulukortit on kuitenkin postitettu ja kaikki lahjat ostettu. Viikonloppuna tehdään joulusiivous ja käydään ostamassa suurin osa jouluruuista. Eli ainakin tällä hetkellä on sellainen olo, että voi pian näyttää pitkää nenää joulustressille. Tosin, ehkä tuota ei pitäisi sanoa ääneen...hmph.....;)


Tonttumaiset terveiset teille kaikille, kyllä kai se joulu lumikeleineen sieltä vielä tulee!:)

1 kommentti: