sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tunnustus ja viikonlopun ostoksia

Sain tämän ihanan tunnustuksen Vaniljainen -blogin Liisalta, kiitos hirmuisesti! Tuli niin hyvä mieli tästä, tämä kun on vasta toinen saamani tunnustus.



Mutta siis tässä kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja jakaa eteenpäin viidelle blogille...

1. Lempiruokani - jaa-a, taitaa olla ihan perinteinen perunamuussi ja jauhelihakastike.:) Joskus perus kotiruoka on vaan ihan parasta. Tai sitten äitini tekemä kaalilaatikko. Itse olen yrittänyt tehdä sitä monta kertaa ja ihan syötävää siitä on tullut, mutta silti se vaan ei ole samanmakuista, kuin äitini tekemä.

2. Lempimakeiseni - ei tarvitse edes miettiä, suklaa!

3. Lempiluettavaani - tällä hetkellä taitaa olla Nora Robertsin ihanan romantiikan ja jännityksen täyteiset kirjat tai sitten Tess Gerritsenin aivan mielettömän hyvät trillerit. Voin suositella!

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä - kyllä se on neulominen tai virkkaaminen. Vaikka ompelukoneella onnistuu verhot sun muut helpot jutut, niin silti se ei ole ihan niin mieluista hommaa kuin nuo edellä mainitut.

5. Lempielokuvani - Moulin Rouge. Ewan McGregor ja ääni. Ah, ihan polvia heikottaa!

Tunnustuksen jaan nyt eteenpäin näille seuraaville viidelle blogille, joille en ole vielä koskaan tunnustusta antanut. Olkaapa hyvä!:)

Villa Elina
Polkadot
Valkeaa Unelmaa
Villa Harmonia
Valkoisten ruusujen koti

Viikonloppu mennä hurahti kovalla vauhdilla ohi, mutta tuli sitä kaikkea tehtyäkin. Ajelin perjantaina suoraan töistä entisen opiskelukaverini luo Mikkeliin. Vietimme perjantaina tyttöjen iltaa saunoen ja viinilasillisen ääressä istuskellen. Ihanaa kun sai pitkästä aikaa juoruilla ja jutella kaikesta maan ja taivaan välllä ihan kaksistaan. Lauantaina piti tottakai päästä sitten kaupungille shoppailemaan ja ravintolaan herkuttelemaan. Tuli kierrettyä useampi vaate- ja sisustusliike, mutta onneksi tuo ostossaldo pysyi vielä ihan kohtuullisena. Mukaan lähti yksi pusero ja housut, ja sitten nämä ihanaiset hyllyt AmandaB:n liikkeestä.



Olin jo pitkään etsinyt tuohon sohvan yläpuolelle hyllyjä ja olin jo melkein luovuttamassa toiveesta löytää sopivat sellaiset. Toki ne olisi voinut tehdä itsekin, mutta jotenkin kaipasin tuollaisia hieman jykevämpiä ja koristeellisempia. Ja kun nämä sitten lauantaina bongasin, niin homma oli sitten sillä selvä.:)


 
Ystäväni, jonka luona viikonlopun vietin, oli vielä ostanut minulle tuon ihanan resepti tyynyn. Kuulemma sen nähdessään hänellä oli tullut heti minut mieleen ja halusi sitten ilahduttaa minua näinkin ihanalla lahjalla. Kiitos vielä Anna! (Se päätyikin meille yläkertaan eikä ruokahuoneseen, kuten uumoilin....)
 

 
Se olisi sitten taas maanantai edessä ja työntäyteinen viikko. Onneksi nyt on sellainen olo, että akut on ladattu ja mieli virkeänä uuteen viikkoon. Jos sitä jaksaisi huomenne vaikka raahautua jumppaan...noh, ehkä nyt ei pidä liioitella kuitenkaan. ;)
 

8 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Tuo love-tyyny on ihana. Tahtoo kans =D

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs nätiltä :) Millonhan meille koittais tuollanen samanlainen kahdenkeskinen tyttöjenilta? ;)

    -K-

    VastaaPoista
  3. Voi kun suloiset hyllyt ja sopivat tuohon sohvan päälle kuin nenä päähän! Tuovat ihanaa kontrastia tuohon ruututapetille..
    Ja miten kauniin tyynyn sait ystävältäsi lahjaksi!

    On ihana vietää välillä laatuaikaa likkakaverin kanssa, sitä tuntee sen jälkeen olevansa kuin uudesti syntynyt taas :)

    Iloa viikkosi, Salla!

    VastaaPoista
  4. Hanni: Olepa hyvä.:) Tyyny on kuulemma Iskusta, joten sinne vain ostoksille.;)

    -K-: Voi kuule, meidän pitää mitä pikimmiten sellainen järjestää. Millonkas T malttaisi pitää rempasta vapaata illan verran ja pitää vaikka lasten kanssa A:lle seuraa? (Heh, ihan kun tässä olisi joku salainen agentti viestinsä kanssa liikenteessä, K, T ja A.)

    Maanvaiva: Tänks.:)

    Liisa: Niin, kyllä ne ystävät vaan on rakkaita ja erityisen tärkeitä. Tuollaiset illat on vaan joskus NIIN paikallaan. Iloa myös sinun viikkoosi!

    VastaaPoista
  5. Näin se taas kesti tulla tänne asti kurkkaamaan, vaikka suunnitelmissa ollut jo monta päivää..
    Mutta tosi kaunista olet laittanut. Ihanat hyllyt, kyllä se meidänkin seinä ehdottomasti hyllyä kaipaa..=)

    VastaaPoista
  6. Kiitokset tunnustuksesta!!Kunhan kerkeän niin laittelen blogiini!:)

    VastaaPoista
  7. Kaunista <3 Meillä on makkarissa tuota samaa tapettia ja tykkään muutenkin tyylistäsi. Liityin lukijaksi ja lisäsin blogisi suosikkeihini :)

    VastaaPoista