torstai 15. syyskuuta 2011

Keittiöstä

Istuskelen koneella, katselen ulos ja kuuntelen "ripiitillä" Christina Perrin Jar of Hearts -biisiä  Tiedä sitten mikä tuossa kappaleessa vetoaa, mutta siinä on vain sitä jotain mystistä fiilistä. Nautiskelen kun saan kerrankin istua rauhassa koneella, lukea kaikkia suosikkiblogejani, jättää kommenttia ja kirjoittaa jotain tänne omaanikin. Mieheni touhuaa parhaillaan pihalla, pesee ja siivoa minun autoa. Nyt nimittäin minun paholaisen punainen Opeli kiiltää kuin kissan...hmm...nenä. ;)


Nappasin muutaman kuvan teille meidän keittiöstä. Meidän keittiöremontti odottaa edelleen tekijäänsä, mutta on asia kuitenkin hieman edennyt. Aikaisemmassa keittiöpostauksessani kerroin, miten olemme arponeet tuunauksen ja kokonaan uusimisen välillä. No olemme nyt päätyneet tekemään keittiön täysin uusiksi kodinkoneita lukuunottamatta. Uuni menee niistä uusiksi, mutta kaikki muut vanhat pidetään käytössä. Keittiö tullaan todennäköisesti ostamaan Ikeasta ja remontti toteutuu näillä näkymin lokakuun lopulla. Mutta siihen asti siis mennään näillä vanhan keittiön kuvilla.



Olen odottanut remontin totetutumista kuin kuuta nousevaa ja kerron kyllä teille siitä sitten enemmän kunhan homma vaan pääsee käyntiin.

Tässä muuten viime aikaisia ostoksiani, uusia GG astioita lähti viime shoppailureissulla mukaan sekä tuo lasipurkki, johon laitoin kahvipurut.



Olen myös käsitöissä hurahtanut virkkaamaan tiskirättejä. Tämän pinkin tein ihan ensimmäiseksi, yksi musta on valmistunut sen jälkeen ja toinen on tulossa. Niitä on ihan todella helppo ja nopea tehdä, menee ihan iisisti vaikka telkkua katellessa. Että addiktionsa kullakin...;)


Edellisessäkin postauksessa vilahtaneet lyhdyt kannoin vaihteeksi sisälle. Toisaalta tuovat enemmän iloa näin sisällä kun ne on koko ajan oman katseen ulottuvissa. Eihän niitä tuolla ulkona pahemmin kukaan tiiraile.


Tunnelmallista viikonloppua!

9 kommenttia:

  1. Minäkin aloin odottamaan teidän remonttia (itsellä samat suunnitelmat)- ja nyt aion kuunnella tuon biisin..tsaukkis!

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia.. Ja tuo munakori on mulla niin hakusessa.. ah ja muutenkin näyttää niin hyvältä, ei huomakaan että mitään remppaa tarvitsis..

    VastaaPoista
  3. Tää on just ihanaa kun saa istua rauhassa kynttilänvalossa ja selailla blogeja!:)
    Ihania ostoksia oot tehnyt!
    Hei laitappa ohjeet tuohon tiskirättiin!Oon suunnitellu tekeväni kans tuollaisia,jos osaan..minkälaista lankaa siihen pitää olla?!

    VastaaPoista
  4. Ihanan kodikasta ja tunnelmallista! Kiva nähdä sitten syksymmällä millaista olette remontilla saaneet aikaan =D

    VastaaPoista
  5. Odotan myös innolla remonttipäivityksiä! Kivoja yksityiskohtia keittiössänne. Just tuon ison leipälaatikon haluisin kans, ja noi gg:t <3

    VastaaPoista
  6. Mielenkiinnolla odotan minkälainen keittiö teille tulee :) Ihania greengate juttuja!

    VastaaPoista
  7. Innolla odottelen keittiörempan postauksia! Ikealla on tosi kivoja ja minun mielestä hyviä keittiöitä! Kiva, kun voi itse suunnitella "palapelinä" ja valita kaikki osat mieleisinään ja tarpeen mukaan :)
    Laitan nyt tännekin vielä, että blogissani on sulle jotain...
    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Hyvä tunnelma keittiössänne nytkin, mutta tietysti minäkin innolla odotan remontti kuvia innolla ;)
    Meillä on ollut ikean keittiö 4 vuotta ja ollaan kyllä oltu tyytyväisiä;kasaamis ohjeet oli hyvät ja osat kävi kaikki hyvin yhteen.
    Aurinkoista viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
  9. Marita: toivottavasti tykkäsit biisistä.:)

    Maanvaiva: Niin, eihän tuossa keittiössä toiminnallisesti ole mitään vikaa. Mutta ollaan (lue: minä olen pakkomielteisesti…heh..) haaveiltu valkoisesta keittiöstä jo pitkään ja nyt kun tuo on ainoa paikka talossa, jota ei ole laitettu, niin se häiritsee kahta kauheammin. Ja on nuo tasot ja kaapit aika kuluneet, vaikkei sitä ehkä kuvista huomaakaan. (seliseli)..;)

    Niina: Kuule tuo tiskirätti on tehty kutakuinkin tällä (http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92620) ohjeella. Eli ihan perus simppeli malli. Tietty googlettamalla löytyy paljon muita, hienompiakin malleja.

    Hanni: Kiitos.:)

    IidaEmilia: Tuo leipälaatikko löytyi yhden paikallisen sisustusputiikin alesta ja oli vimppa kappale. Noh, yllättäen se lähti sitten mukaan kun olin siitä pitkään haaveillut.:)

    Anskuliini: Kiitti, täällä odotellaan ihan yhtä malttamattomana.

    Liisa: Kiitos tunnustuksesta vielä, vastailen siihen varmaan sunnuntaina kunhan kotiudun kaverin luota Mikkelistä.:) Juu tuo Ikea on kyllä hinta-laatusuhteeltaan aika passeli valinta. Tietty työtähän se teettää enemmän kun muut vaihtoehdot, mutta hintaero muihin verrattuna motivoi kyllä näkemään asiaan eteen itse enemmän vaivaa.

    Riitta: Kiva kuulla, että olet tykännyt. Olen kyllä kuullut noista Ikean keittiöistä tähän mennessä pelkkää hyvää. Meillä on makuuhuoneen ja kodarin kaapit ostettu Ikeasta ja ollaan kyllä oltu kanssa tyytyväisiä. Ja ne oli edukkaat!;)

    VastaaPoista