lauantai 21. toukokuuta 2011

Leppoisa lauantai

Aika kuluu kuin siivillä kevään tultua ja blogipostaukset ne vaan harvenee. No mutta pääasia kai, että edes joskus tänne kirjoittelen.:) Nyt vaan tulee kaikki illat vietettyä pihalla, varsinkin jos kellit hellii. Ja toisekseen pitkän työpäivän jälkeen istuminen tähän koneen äären ei oikein innosta. Teen nimittäin toimistotyötä ja istun koneen äärellä joka päivä klo 8-16. Joten tietokonekiintiö tulee viikolla aina aika hyvin täyteen. Mutta yritän nyt edes silloin tällöin kertoa teille kuulumisia.:)

Kukkia olen kovasti istutellut ulos ja täytyykin laittaa teille pikimmiten kuvia niistä. Täällä on paistanut aurinko koko päivän ja olenkin ollut ulkona aamusta asti. Nyhdin muun muassa meidän pihasta voikukkia irti, mutta se homma on kyllä ihan loputon suo. Reilun tunnin aherruksen tuloksena oli ehkä murto-osa vähemmän voikukkia pihalla ja järkyttävät rakot käsissä. Mutta silti hyvä mieli vaikka käsiä polttelikin.:)

Kesän suosikkikukkiani ovat kyllä orvokit ja pelargoniat. Niitähän minä ulos olen nyt laittanut, mutta muutama pitit myös sisälle ostaa.
Pianon päältä löysi yksi paikkansa ja siinä se saapi nyt kukkia niin kauan kuin jaksaa. Myös lasikupu sai samalla hieman keväisemmän ilmeen.


Näihin kuviin ja tunnelmiin lopettelen ja toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua.
Voikaa hyvin!P.S. Kiitos muuten vielä edelliseen postaukseen kommentoineille. Yritin teille lopuille vielä vastata takaisin, mutta blogger oli useampaan otteeseen aivan jumissa eikä laskenut minua kirjautumaan tililleni. Kiitos kuitenkin vielä kaikille yhteisesti.:)

3 kommenttia:

 1. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa sulle!

  Olisi kiva päästä näkemään millaisia istutuksia olet tehnyt ;)
  Ite kävin tänään kääntämässä äitin kukkapenkin ja omassa pihassa tuusasin sen verran, että koristevattu on nostettu maasta. Jatkosta en vielä tiedä! Jos sen tuonne metsänlaitaan laittaisi niin saisi levitä ihan rauhassa....

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille!

  Senni: Kuvat olen jo kukista ottanut, jos vaikka tässä tulevalla viikolla postaisin ne teille.:)

  VastaaPoista